0,067% din IMM-uri pot primi sprijin din partea statului


“Programele lansate de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri au un buget care poate asigura finantari pentru 400 de IMM-uri, in timp ce pana in luna mai au depus solicitari de finantare 2.535 IMM-uri.
Numarul total al IMM-urilor este de 600.000, ceea ce inseamna ca nivelul de aplicare este de sub 1%”, a declarat presedintele Consilului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, Ovidiu Nicolescu.


Asadar … sub 1% din firmele din Romania pot fi sprijinite … restu’ nu au decat sa se descurce cum pot si sa dea bani pentru a acoperi gaurile, etc. precum si plata Impozitului Forfetar.

Chiar … ce s-o intamplat cu agitatia legata de Impozitul Forfetar? Gata am cedat? Eu am impresia ca asta este o generalitate la noi la Romani … daca ne agitam la inceput … cu cat trece timpu’ cu atat ne pasa mai putin si “ne descurcam noi cumva”. Asta nu este atitudinea de care avem nevoie, trebuie sa ne impunem: boicot, greva fiscala, aparitii in presa, etc. Daca nu le facem acum cat “fierul ii cald” riscam sa “latram la casa fara stapan”.

No Comments

dani

about 8 years ago

Am cedat se pare :))

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*