3D-ul de toata ziua

Ce sa mai bat apa in piua … oameni buni … daca 3D-ul a crescut … e vremea sa merem si noi pe directia asta … si pentru asta … well … ce sa spun era 3D a INCEPUT !!!

Clar … mi-as lua un laptop 3D (de la Asus) si as baga pe el 2 chestii: filmele 3D (ca la cinematograf, da’ cu popcorn bun de tot, fara de nachos si cu apa, suc sau ce am chef, intins in pat si nu pe scaune 😉 ) si jocuri 3D.

Pentru cei ce nu stiu … well … joc StarCraft 2 … and I’m kickin’ some ass 😛 … apoi … pe cand o sa apara in 3D … o sa fiu printre primii care-l comanda, fix cum am facut acum 😛 l-am comandat si ma joc … si mere de rupe 😛

Stiti cum e cu tehnologia 3D? Well … hai ca va spun eu: la 3D iti trebuiesc niste ochelari speciali … care filtreaza diferite spectre, spectre de lumina, care dau impresia de adancime. Tot ce tine de 3D se filmeaza cu camere video speciale, asa ca sa nu va asteptati sa filmati 3D prea repede. In schimb … jocurile si filmele 3D ne vor inunda viata cat de curand si pentru asta va recomand sa va luati un produs care sa “stie” 3D, ca de exemplu laptopul ASUS G51JX Republic of Gamers care vine cu un procesor 2.8GHz Intel i7-720QM Quad-Core, 6GB memorie DDR3 1066MHz, un hard drive de 500GB, are o placa video Nvidia GTS 360M cu 1GB DDR5 VRAM, iar ecranul de 15.6″ functioneaza la 120 MHz, adica … se tine bine indiferent de joc … si asa poti sa joci noile jocuri 3D fata “sincopele” aferente unui sistem de calcul (calculator) mai vechi.

Pentru cei ce considera ca un laptop e prea mult … le recomand sa mearga pe optiunea unui monitor ce stie 3D, tot Asus ne vine si acum cu o solutie buna asa ca … sa bagam mare si sa ne pregatim de era 3D 😛

Apropos … just in case (adica pt. orice eventualitate) … tineti mine ca am spus ca incepe Super Blog 2010 … eh … asta este prima etapa … si articolul acesta este fix pentru ea scris ;).

3 Comments

harry

about 7 years ago

omg ... not again ;-)

falvorotarybids

about 7 years ago

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Burloiu Vlad

about 7 years ago

Salut!Esti interesat de schimb de link cu noul meu blog?Ar insemna mult pentru mine daca ai dori sa facem!Noul meu blog este http://burloiudelablog.wordpress.com !Iti multumesc anticipat!Si un banner exchange ar fi bun deasemenea !

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*