4 ani si 2 zile

Da, au trecut 4 ani si 2 zile de cand am inceput sa scriu. Pare mult, dar parca nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut acesti ani. Am reusti si nu am reusit in ceea ce priveste planul meu de dezvoltare a blogului. Am crescut, am scazut, am oscilat si am avut surprize, dar per total sunt multumit de ceea ce am realizat.

Momentan sunt in plina revenire, a cam trecut perioada cu sarbatori (BTW: Paste Fericit si Hristos a Inviat la toti :D), zile de nastere, astenie de primavara, deplasari, etc. si sper ca nu voi mai avea asa o luna ca cea ce a trecut (deplasari peste deplasari, zile de nastere deodata, o multime de activitati care efectiv m-au tinut atat de ocupat incat nu am reusit sa imi dup suficient de mult timp si rabdare pentru a scrie) si ca voi putea sa revin in forta si sa pot ajunge sa-mi indeplinesc o tinta pe care inca nu am reusit sa o ating: 3 articole/zi timp de o luna (va fi foarte greu de realizat, dar nu imposibil :D).

Bun, nu ma apuc sa insir ce a fost frumos, ce am realizat, ce nu am realizat, etc. pentru ca nu imi iau la revedere sau chestii de genu’ spun doar ca ma bucur ca am luat parte la o multime de evenimente organizate de oameni extraordinari, am vazut si am bifat multe lucruri pe care in mod normal nu puteam sa le fac si mai sper doar ca voi reusi sa continui pe aceasta directie si sa am tot mai multe astfel de invitatii, tot mai multe astfel de evenimente la care sa fiu invitat, ba chiar sa pot sa si organizez eu cateva asemanatoare.

Nah, cine vrea sa fie melancolic, poate sa inceapa sa insire lucrurile frumoase ce s-au intamplat in cei 4 ani, eu nu spun decat: sa ajung sa scriu si la 40 de ani (nu varsta mea, ci varsta blogului :D).

Sursa imagine: http://www.bigtrends.com.

4 Comments

Florin Ruşanu

about 5 years ago

Oau, oare de ce nu mă mir că ai uitat să scrii acum doo zile? :)) La mulţi ani, să trăieşti cu blogu-ţi!

Anna Maria Radu

about 5 years ago

Baftă și la mai mare! Scrii foarte fain!:-)

Cristina

about 5 years ago

Felicitari si la mai mare! Eu scriu din 2007 (iulie) pe blog personal in Engleza si doar din 2010 in Romaneste. :)

Adrian din Arad

about 5 years ago

@all: Multumesc de aprecieri, trebuie acum sa pun umarul sa ies din perioada de acalmie si de lipsa de ... hai sa-i spunem chef :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*