7

Pentru mine 7 este o cifra mare … din mai multe motive … totusi pentru mine azi 7 nu este complet.

Dar ce inseamna pt. tine 7?

7 zile/saptamana;
a 7-a zi – ziua de odihna;
a 7-a zi – ziua sfanta;
7 povesti magice;
7 purici pe un picior;
7 vieti (pentru cine a citit Liviu Rebreanu – Adam si Eva);
7 ani de acasa;
etc.

As putea sa scriu o multime de exemple, dar intrebarea mea este ce reprezinta pt. tine 7?

Legat de ultima mea afirmatie … iti trebuie 7 ani de acasa sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa repari o greseala. Cei 7 ani de acasa te ghideaza in viata sa nu minti, furi, inseli, etc. Ai nevoie de cei 7 ani de acasa sa fi o persoana responsabila si care sa nu strici viata celor din jurul tau cu decizii inconstiente, sa calci in picioare principii morale si sa iti bati joc de eforturile celor din jurul tau, cei care au dorit mereu ce e mai bun pentru tine.

In ziua de azi din pacate lumea nu mai tine cont de toate cele, esti calcat in picioare, batjocorit si toate astea pentru ca ai fost bun cu o persoana, ca ai ajutat, ca ai incercat sa faci ce este corect, ca ai incercat sa traiesti conform regulilor morale, conform cresterii, conform celor 7 ani de acasa. Esti luat in deradere daca spui ca ai principii morale si nu intelegi lucruri ce tin de “imoralitatea” din ziua de azi, lucruri care in urma cu ani de zile ar fi provocat o reactie violenta (o palma sau chiar mai multe de la mama/tatal tau).

Pot spune cu dezgust ca nu-mi place lumea in care traiesc. De ce?

😛 Iar cu exemplu: mergeti intr-o discoteca si vedeti reactia oamenilor cand DJ-ul sau mai degraba wannabe-ul de DJ, actual MC, exclama plin de “mandrie”: “Sa strige toti cei ce si-au inselat partenerul !!!”, iar reactia este una socanta … peste 90% din oameni striga … Asadar romantismul, cavalerismul, morala si toate cele ce au definit pana acum o relatie cu o persoana au disparut …

Cati din cei ce urmeaza sa se casatoreasca in ziua de azi sunt siguri ca sunt singura persoana din viata intima a celeilate persoane? Si nu ma refer doar la a fi prima persoana cu care sa fi fost, asa cum e conform religiei? Spun si la faptul ca urmeaza sa te casatoresti cu cineva iar acel cineva are o alta persoana pe care o tine doar pentru relatii intime, caci deh … tu esti de altfel persoana ideala, dar la capitolul intim, ii altu’/alta mai buna …

Dar destul despre lucruri negative, iata si cateva pozitive …

7 poate insemna varsta copilului tau, varsta la care tu il duci la scoala pentru prima data (OK, mai sunt si cei ce duc copiii la 6 ani). Poate insemna cei 7 ani de aniversare de la nunta, de la logodna, de la ziua in care v-ati cunoscut. La fel de bine 7 poate sa fie cifra ta norocoasa, cifra care la Loto ti-a adus mii de Euro sau chiar milioane. Poate sa fie ziua in care te-ai nascut. Numarul tau norocos sau preferat poate fi tot 7.

Asadar … ce este 7? pana la urma … ce inseamna 7 pt. tine?

2 Comments

Cristina

about 7 years ago

Fiecare numar are o insemnatate ... De exemplu, ptr orice om cifra destinului este mai importanta decat cifra datei in care te-ai nascut. 1 este vibratia inceputului, etc.

Calivita

about 7 years ago

Daca continuam enumerarea acelor 7 importanti, sa spunem ca cei 7 ani de acasa ne definesc manierele La 7 ani se schimba toate celulele umane la oricare individ, adica dupoa 7 ani esti un om complet nou fizic.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*