Acum cateva saptamani

Pentru ca am fost intr-un blocaj al scriitorului (nu, nu ma consider scriitor, adica doar daca voi ziceti, eu nu pun eticheta asta pe mine :D), nu am ajuns sa scriu de cateva evenimente foarte faine la care am luat parte, 🙁 scuze.

OK, hai sa le luam pe rand:

Primul a fost la Via Carmina, ei au facut ceva ce si eu vreau sa am parte: concurs de amenajat gradinile, concurs care s-a derulat intre vecini, iar la final toti au plecat acasa cu un premiu (mai mic sau mai mare) si culmea culmilor, au facut din festivitatea de premiere un eveniment care pe mine unu’ m-a facut sa ma intreb de ce nu se pot face astfel de evenimente si la nivel de strada, adica sa bagam noi, vecinii intre noi la unu’ acasa cate un gratar, asa, ocazional. Mai socializam si noi, mai invatam ce ii nou si asa se dezvolta o comunitate. Aici gasiti pozele cu gradinile participante. Felicitari organizatorilor si pot spune ca asa incep sa vad tot mai mult care sunt avantajele unui cartier privat, bine organizat si plin de oameni super faini :D.

Gradina

Evenimentul no. 2:

Campionatul National de Gratare Golden Brau – Un super eveniment la care am stat si am salivat la mancarea ce o pregateau concurentii si mai ales echipele bloggerilor. Din pacate Aradul nu a reusit sa impresioneze atât de mult juriul încât sa mergem mai departe cu echipa de bloggeri format din Daniel, Mirela si Florin, dar totuși 1 echipa din Arad a mers mai departe in finala concursului. Mare păcat ca nu au ajuns sa guste toți din preparatele echipei bloggerilor arădeni pt. ca eu am reusit si m-am declarat convins ca meritau locul 1. Bine, bine sunt subiectiv 😀 Oricum, experienta a fost super distractiva.

Cel de al treilea eveniment:

Acesta a fost un eveniment caritabil, cu un invitat faimos, chiar controversat: Cristian Gog. Evenimentul a fost organizat de cei de la Nova Casa si a avut ca scop adunarea de bani pentru casa de copii cu dizabilitati de la Varadia de Mures. Un eveniment ce l-am apreciat mult, am dat cu bucurie banutii pe bilet stiind ca vor ajuta copii si cu bonusul ca voi vedea pe viu unele din “trucurile” sau mai bine zis “magiile” (sincer nici nu stiu cum sa le spun) facute de Cristian Gog. Am fost placut impresionat si ma bucur ca am reusit sa particip la eveniment.

Nah, bon, acum ca am taiat de pe lista mea cu ce as vrea sa scriu 3 subiecte dintr-un sut, ma pun sa le pregatesc pe celelalte 14 care stau in lista si de care parca nu pot sa ma apuc nicicum :D.

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*