Adrian din Arad are o noua imagine

Astazi eram in vizita la baietii de la GonZo Media Design sa discut cu ei despre viitoare proiecte. Se face cum nu se face si intr-o doara ii spun lui Cata daca poate sa-mi faca sigla de la blog vectoriala sa pot si eu sa o folosesc mai eficient cand apare prin diverse materiale tiparite.

Pe nepusa masa, Cata imi spune: “Iti fac sigla noua.” ce era sa spun? Evident ca am fost de acord si i-am dat mana libera. Dupa nici 5 minute imi zice de vreo 3 ori sa ma intorc catre el, m-am conformat, fara ca sa stiu care e motivul. Dupa alte 5 minute, tadam! sigla era gata.

ADRIANdinARADVa spun sincer ca in prima faza eram curios si nelamurit de unde ideea cu freza, dar cand am ajuns in fata oglinzii am realizat ca intradevar uneori (ca si acum de exemplu) am o bucla din partea stanga care o ia in sus.

Urmatoarea ora am petrecut-o amandoi cu nasul in cele trei monitoare ce Cata le foloseste ca un maestru 😀  lucrand in cod, modificand css-uri, aranjand si rearanjand textele, butoane si pagini. Ce mai, munca de programatori si designeri.

Working

Astfel, dupa aproximativ doua ore de cand am intrabat de o sigla vectoriala m-am ales cu un blog cu tema noua, unica, o sigla si mai noua, si tema de casa, rezolvarea de bugguri care widgeturile existente le-au generat.

Ce parere aveti? Va place noua imagine? Hai, vreau sa va citesc parerile.

2 Comments

Cosmin

about 3 years ago

Arată genial, e mult mai light și clean design-ul. Imi place sigla, e funny și mi se pare că te reprezintă în totalitate. WIdget-ul de facebook poate ar arăta puțin mai bine dacă ar avea width puțin mai mare, undeva cât sidebar-ul.

Daniel

about 3 years ago

Tema nu e chiar unica: http://themeforest.net/item/feather-clean-flat-responsive-wordpress-blog-theme/6815330 Sper totusi ca ati cumparat-o ;)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*