Am fost, am zburat, mai vreau – 5 saptamani in Balon cu Orange

Bun, acum ca e luni, am timp sa ma exprim 😛

Dupa ziua de sambata plina de aventuri, inainte de vizita la Cetatea Aradului am fost si am mai taiat o pozitie de pe lista mea. Multumesc Orange !!!

Asadar, pentru cei ce nu au fost informati … Orange a adus in Arad o minunatie de balon, mare, negru, plin de animalute portocalii si care plutea in Parcul Eminescu.

Noi, parte din trupa Prin Arad ne-am strans si ne-am pus in rand, frumos ca sa semnam hartiile in care ne declaram “pregatiti” si “apti” de zbor, totul pe o vreme ce promitea ploaie, vreme ce, din capriciu ne-a si udat foarte putin, cu cativa stropi cazuti razlet. Dar, nu, nu ne-am dat batuti, ne-am facut curaj si am dat drumul imaginatiei. Momentele de dinaintea zborului au fost amuzante, poze, glume, discutii cu domnisoarele de la Orange, rasfoirea de reviste Orange, presupuneri despre iPhone 4, sesiune foto pt. Facebook, schimb de nume, adaugari pe Facebook, postari pe Twitter, poze si pozne legate de Balonul Orange. Eh … vine si momentul adevarului … am avut doi voluntari pt. primul zbor: Silviu (@dubluQ) si Cristina (@AradInfo), urmati de Daniel (@doipe2) si Remus, iar pe final … Cristina alaturi de subsemnatul … ahh … iar Crazy a avut parte de un zbor solo 😉

Si m-am urcat in nacela, usor, de parca tricoul meu cu maimutica imi dadea abilitatile acestui mamifer atat de asemanator noua … Partea cea mai frumoasa a experientei a fost senzatia de liniste si pace ce am avut-o in aer, pluteam, eram liber … si am si reusit sa experimentez aceste senzatii cam 5 minute … iar pe masura ce incepeam sa revin cu picioarele pe pamant, ma rog nacela sa ajunga pe pamant am realizat cat de placut poate sa fie o asemenea experienta pentru un weekend … asa ca am sa ma inscriu la concursul de pe Facebook.

Nu uitati cele 10 orașe din țară unde au fost si vor mai fi baloanele Orange: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucuresti, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Cine urmareste Orange Romania pe Facebook si @BalonulOrange pe Twitter … va avea parte de ultimele informatii in materie de “pozitionarea” si modul in care poate ajunge sa-mi impartaseasca experienta.

Mai departe va las cu o mica galerie foto si am sa va rog sa incercati sa-mi sugerati ce imagine s-ar potrivi pt. a participa la concurs.

7 Comments

Cristina

about 7 years ago

da, nebuna de mine a trebuit sa se ofere prima :)) misto , oricum, pacat ca a fost cam jos app: am pus si eu poza la concurs dar jur ca nu imi dau seama dc a intrat sau nu in concurs :S

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*