Am invatat fara sa ard

In urma cu aproximativ doua saptamani am luat parte la primul meu seminar de gatit in aer liber “Learning by burning”. Am fost vreo 10-15 persoane (daca stau sa numar cred ca am fost exact 13), din care 2 bucatari, 2 fotografi si o mana de bloggeri. Toti ne-am deplasat pana in Ghioroc unde prin amabilitatea Bucatarului Maniac am avut parte de un adevarat festin.

Cum se face ca nu am scris pana acum? Simplu, drumuri multe, alergaturi, blocaj al scriitorului (cum naiba sa traduc writer’s block?), lipsa de inspiratie, si ca sa ma scot cred ca e bine cateodata sa scrii dupa ce s-a dus valul mare cu toti care scriu despre subiect, astfel riscand sa te pierzi in multime. Uite buna ideea, sa scriu mereu la ceva timp distanta de la eveniment, asa ajung sa fiu citit cu siguranta 😀

Revin la experienta culinara. Am avut parte de mai multe feluri de mancare gatita pe gratar. Hai sa le expun in ordine.

Aperitivul: branza de capra, cu nuci, in foi de vita de vie, alaturi de un vin alb, bun, bun 😀

IMG_2047

S-a trecut la prepararea felului principal, coaste de porc cu vin, marinate in bere (cred).

IMG_2049

In paralel cu ele s-a facut un piept de pui saltimbocca care s-a evaporat asa de repede ca abia am realizat ca a fost.

IMG_2081

Pentru felul principal s-a facut o mancare de mazare cu rosii 😀

IMG_2087

Pe final am ajuns la desert (asta dupa ce am mancat felul principal), desert compus din 2 parti: capsuni la gratar si un tort.

IMG_2114

IMG_2118

Pe final am zis ca as mai manca, da’ cum era deja catre ora 21 am decis sa jucam o miuta intre noi, bloggeri iar dupa ce in paralel si strangeam toate cele am decis ca trebuie sa ne facem siesta pentru a ne asigura o digestie cat mai buna a bunatatilor infulecate.

Multumesc lui Bucatar Maniac (Cristi, Diana si Maya) pentru invitatie, la restu’ lumii pentru distractia si atmosfera super relaxanta de care am avut parte. Dintre bloggeri se remarca: Silviu Cozma, Gabi Gorgan, Claudia cu Emanuel, Angela si Gabriel.

Sa nu uit de sponsori: : OutdoorChef Grills (baietii cu grill-ul), CampingGrill.ro, Agricola Bacau (de la ei a venit carnea), Corcova (cei cu vinul bun, tare bun), Peris, Delaco (ahhh, branzeturi bune au) si DonMarcos BBQ Rubs.

Nah, pun si galeria foto 😀

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*