This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

Aradul Meu – sau cum sa te motivezi

Luni am luat parte de la Aradul Meu, un proiect genial, cu oameni superbi si cu invitati pe masura. Chiar daca am fugit de la munca direct la prezentari, chiar daca am stat in sala peste 1 ora jumatate si chiar de au fost peste 60 de participanti tot m-am simtit bine de tot.

Au luat cuvantul (mama da’ formal suna), o multime (adica cativa) de oameni mari in online si nu numai. Printre ei mentionez: Cristina Putan, Adela Cristea, Cristian China Birta (aka Chinezu), Oana Barbu, Gabriel Gorgan, Raluca Moisi, Both Oana Nicoleta si Calin Pascu. Fiecare din speakeri au adus in discutie avantajele voluntariatului, lucrului pentru tine, brandingul personal, etc. (adica fiecare cu a sa specializare) si ne-au oferit o multime de exemple foarte bune legate de ceea ce putem face si trebuie facut. Mai exact ne-au aratat si ne-au instruit despre mici/mari secrete prin intermediul carora sa putem sa ne orientam viata in spre directia dorita de noi.

Dupa toate cele “suportate” la prezentari ne-am destins la recitalul Oanei Togoe care efectiv a ridicat lumea in picioare, dar i-a ridicat pentru a dansa, iar la final am aplaudat din toata inima cu totii (sau cel putin eu si inca vreo 2-3 care mai si fluierau :D).

Rupti de oboseala buna dispozitie, ne-am deplasat pana la Hotel Phoenix unde am luat cina si ne-am intins la povesti, glume, misto, chestii serioase, trafic, analitice, articole si de unde a iesit cea mai “serioasa” melodie:

Nah bine, dupa asa un hit sunt sigur ca vom avea ditamai coada de case de productie aliniate la evenimente pt. a ne cere cate o melodie noua pentru a mai scoate si ei un hit, doua 😀

Iata si o mica galerie foto, restul se gasesc pe Facebook.

1 Comment

Florin Ruşanu

about 5 years ago

Bine mă', ai înnebunit, două articole aşa aproape unu' de altu'?

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*