Au fost imbratisarile gratuite

Vineri am participat pentru prima data la Free Hugs (Imbratisari Gratuite) si pot spune ca ziua a devenit mai buna, ca intr-un final am realizat ca se poate si chiar exista tineri care vor sa faca ziua mai frumoasa si altor oameni.

Imbratisarile gratuite de ieri mi-au confirmat si totodata infirmat parerile legate de sterotipurile din ziua de azi. Multi tineri sunt reci, reticenti in ceea ce priveste contactul uman, stau cu nasul in telefoane, cu castile pe urechi si se inchid in carapacea proprie, singura lor “legatura” cu exteriorul fiind via Internet. In schimb oamenii in varsta iti zambesc si iti multumesc pentru o simpla imbratisare. Cu toate astea putini au fost cei ce au refuzat categoric o imbratisare.

Ma bucur de faptul ca am fost o multime de participanti si ce ma bucura cel mai mult e faptul ca au fost si oameni din strainatate care au dorit sa participe si care s-au implicat in acest intreg eveniment.

Inainte de a ajunge la poze va spun doar cateva cuvinte legate de organizatori: Pro Tineret Vest si Grandma’s Craft Monkeys au fost cei ce au pus la cale acest eveniment si s-au asigurat ca totul a mers bine. Multumesc tututor participantilor, am descoperit o multime de oameni minunati si plini de energie pozitiva, iar asta m-a facut sa ma simt foarte bine. Mai multe poze gasiti si pe Facebook-ul Maimutelor.

This slideshow requires JavaScript.

2 Comments

Fotomodela

about 4 years ago

prima actiune de genul am vazut-o la metrou la universitate

Adrian din Arad

about 4 years ago

In Arad aceasta a fost a 3-a editie, incercam sa o facem anual. Sper ca la anul sa fie si mai reusita :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*