Avem Jailbreak pentru 7.1.1 + tutorial

De multa vreme nu am mai scris de Jailbreak, motivul fiind unul clar: Apple implementeaza in update-uri tot mai multe elemente (tweak-uri) ce comunitatea Cydia le dezvolta, astfel de multe ori parca nu merita sa faci jailbreak.

Revin si va spun ca o trupa de dezvoltatori din China au creat un tool cu ajutorul caruia ai un Jailbreak pe toate device-urile ce ruleaza 7.1 si pana la 7.1.1. Tool-ul il gasiti pe site-ul Pangu (link-ul pe nume).

Procesul de jailbreak este destul de usor: descarci de la ei tool-ul, care momentan este doar pentru Windows, permiti telefonului sa se conecteze cu calculatorul, deschizi aplicatia si inainte de a apasa pe butonul cu semne de intrebare multe, debifezi bulina neagra de sub bara de progres.

Pangu

Dupa ce ai facut astea poti apasa butonul si cam pe la jumatate apare prima interactiune cu telefonul: trebuie sa schimbi data din telefon ca fiind 2 iunie 2014 (02.06.2014), nu conteaza ora.

Ora

Dupa un timp, cand vezi ca pe calculator nu se mai misca bara, cauta aplicatia Pangu pe telefon, permite-i sa ruleze si de acum inainte nu mai atinge telefonul pana cand nu termina procesul (va reporni telefonul de doua ori). Dupa asta, ar trebui sa ai Cydia. Gata, ai jailbreak.

Acum, pentru siguranta voastra, este recomandat sa asteptati inca putin pana cand o echipa de programatori deja consacrata va reimpacheta jailbreak-ul sau va descoperi gaurile utilizate de echipa din China. De ce spun asta? Deoarece au fost situatii in care echipele din China au introdus aplicatii mallware in telefon in timpul jailbreak-ului. Totusi, pana acum nimeni nu a descoperit inca nimic ciudat. Astfel, fa un back-up inainte de a testa acest jailbreak si totusi, putina prudenta.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*