Avem nevoie de ingineri

Pe mine ma știți ca îs cu tehnologia, doh, doară toate ziua îs pe iPhone si alte cele. Nah, asa cum sunt eu cu tehnologia, știu prea bine ce înseamnă sa ai nevoie de energie, de curent, pentru a fi mereu conectat.

Dat fiind aceasta conectare permanenta, sunt constient de faptul ca si copii din ziua de azi, in viitor, vor fi conectati la fel de mult sau poate chiar mai mult. De aceea cred ca est bine ca in viitor sa nu mai depindem de tot ce înseamnă combustibil solid. Cred ca e nevoie ca tinerii si copiii din ziua de azi sa gândească si sa fie perfect Conștienți de acest fapt. Trebuie învățați de mici sa folosească cât mai mult energiile regenabile.

Daca ar fi sa fac un program pentru copii, in care sa ii învăț si sa ii ajut sa se dezvolte, asta ar fi un subiect principal.

As începe si le-as explica de ce avem nevoie de energii alternative, si implicit de ce avem nevoie de ingineri, deci de ce e importantă Scoala. Mulți copii vad doar exemple popularizate la TV cu vedete de doi bani, in schimb ei nu au habar ce importantă e scoala si cata nevoie avem de ingineri, mai ales pe parte de hardware.

Da, software-ul e important, dar fără energie, nu face cât o ceapa degerata. Doar știți bine bancul ce circula pe Facebook in care Google și Facebook se lauda cu ce știu iar “Electrica” le spune: hai vorbiti mai departe 😀

Așadar, eu as porni o campanie prin care copii sa constientizeze importanta școlii si a utilizării de energii alternative, toate astea pentru un viitor mai bun, pentru a ne ajuta comunitatea si implicit planeta.

Si pentru ca subiectul asta mi-a fost introdusă ca si proba la Super Blog Spring 2014 si e sponsorizata de către Reeija.ro, e frumos sa ca spun ca ei se ocupa cu genti de femei si ca donează 2% către Fundatia Agapedia.

1 Comment

Pitru

about 3 years ago

Nu inteleg faza cu energia, de ce? In general o centrala face cat un oras sau mai multe, nu putem avea 10.000 de igineri cand sunt maxim 50-100 de centrale , si cum vad ca romanii sunt multi tasking

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*