Avem OS X 10.7 – Lion

Azi a fost pus pe Mac AppStore si imediat a inceput sa fie downloadat si instalat de o multime de oameni.

Am facut si eu acest lucru dar mai tarziu. Pot spune ca in 1 ora s-a instalat (mai mult decat a spus el) dar am avut spatiu redus pe hard (cam 9 GB liberi). Downloadul a celor aproximativ 3.5 GB necesari pt. instalare a mers bine iar interfata pentru instalare e clasica.

Noutati, cele enumerate pana acum: Launchpad, Mission control, Safari 5.1 (la care ii lipsesc cateva functionalitati si care se comporta ciudat cu RSS-urile deja existente), noi gesuri (scrolul este ciudat pana te obisnuiesti si incepe sa devina natural), rezolutia si modul in care unele animatii au fost schimbate sau imbunatatite, etc.

Deocamdata sunt curios de unele lucruri ca de exemplu de resume si de autosave, acestea inca nu le-am testat da’ sper sa pot reveni in curand cu pareri.

Pana pe mai tarziu va las cu imaginea de login 😀

3 Comments

harry

about 6 years ago

tre sa-l installez si eu, o sa-mi fac insa un bootable DVD. kind of offtopic: http://birdabroad.wordpress.com/2011/07/20/are-you-listening-steve-jobs/ I lol´d

harry

about 6 years ago

Repeat after me: don't upgrade your operating system in the first week after it became available. l-am deinstalat si am pus leopardul de zapada la loc. prea multe programe nu au functionat. sunt curios daca vor scoate Rosetta pentru 10.7, tot ce e scris in Carbon-Code nu functioneaza ... la tine e ok ?

Adrian din Arad

about 6 years ago

@harry: la prima LOL :D si la a doua ... la mine ii OK si acum si fac update-uri la programele pe masura ce le folosesc :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*