Aventura de duminica – ep. 7

Aventurile continua, chiar daca nu am ajuns inca la zi, de aceea o sa incerc sa scriu 2 aventuri pe saptamana ca sa ajung la zi, cred ca nu va suparati daca azi va mai spun o alta aventura din cele ce le-am facut cat am fost in State.

Fiind duminica, de sambata mi-am tot stors creierii si am intrebat prietenii de acolo: ce sa fac pentru aventura de duminica?

Dupa ce mai multe sugestii amuzante si cam nerealiste sau nerealizabile mi-au trecut pe la urechi, am cedat intr-un final la cea mai buna din ele. Aaa, si partea faina a fost ca discutia s-a petrecut chiar dupa ce m-am intalnit cu Vali Barbulescu intr-un Starbucks 😀

Astfel, aventura de duminica a fost primul meu pool-party! Wohooo, am ales pool-patry-ul celor de la Anjunabeats, o alegere excelenta deoarece am avut parte de cativa DJ pe care ii urmaresc prin intermediul podcasturilor, ca de exemplu: Boom Jinx, Matt Lange, Mat Zo, Arty sau Norin & Rad.

IMG_4756

De duminica dimineata ne-am pus pe pregatite, rucsacul meu cel umblat prin lume (cred ca a vazut cam toate tarile ce le-am vizitat), a devenit locul de depozitare pentru doua prosoape mari, crema protectoare pentru soare si alte cele necesare unei zile de leneveala la soare, party si muzica buna.

Pe dupamasa, devreme, sa tot fi fost 13, ne-am prezentat la hotelul Raleigh, care au ditamai piscina pregatita pentru pool party. Si ne punem la rand, frumos, dupa un gurp de vreo 10 oameni si stam vreo 10 minute. Nici bine nu incepe sa se miste randul cand observ ca oamenii de la paza nu lasa pe nimeni sa intre daca aveau rucsac. Frast, va dati seama ce incomod, adica sa car toate cele din rucsac, sa imi scot toate cele si sa renunt la rucsacul meu? WTF?! Nu zicea niciunde pe site-ul lor ca sa nu venim cu rucsac sau geanta sau ceva. Si trece o prietena de a mea cu un rucsac de acela de plaja. Perfect, o sa trec si eu. Vezi sa nu, al meu e prea mare si nu au timp/nervi sa il verifice. Solutia, sau nu intru sau il las afara, in strada.

Nah, va dati voi seama? Ce optiuni aveam? Nu de alta da’ noi trebuia sa intram pana la ora 14 si casa era la un 40 minute distanta iar taxi de luam ma termina de bugetul meu pt. distractie. Ce ziceti ca am facut? Da, l-am golit, atat cat am putut cara in maini, pe la prieteni prin maini si am lasat una bucata rucsac cu stick-uri, servetele, carti de vizita, etc. pe strada, in spatele unui tufis. Da, in spate la un tufis.

Eh, am trecut hopul si am zis ca asta e, nu renunt eu la aventura mea de duminica si nah, o sa fie fain de povestit ulterior daca imi recuperez rucsacul sau nu, adica o sa am un fel de doi in unu aventura.

Primul impact cu party-ul a fost: ha?! Adica erau vreo 500 de oameni in total, vreo 20-50 pe langa piscina si doar vreo 5-10 in piscina, cam 50 oameni pe sezlonguri, iar in fata scenei sa fi tot fost aproximativ 2-300 oameni, restul erau in miscare pe la baruri, intinsi la plaja. Ce mai, o atmosfera chill si cam linistita pentru un party.

IMG_4754

IMG_4760

IMG_4772

Daca tot era piscina si vreme frumoasa, am zis ca e perfect si m-am pus la plaja (si asa eram mult prea alb pentru Miami). Dupa vreo o ora de stat si lenevit, de baut energizant, bere si apa, am zis ca e momentul sa ma pun pe miscare. Zis si facut, cred ca am petrecut undeva la o ora in piscina, bagand mare in lung si in lat.

Fara sa-mi dau seama s-au dus asa 2-3 ore si brusc am realizat ca sunt deja la vreo 7-800 de oameni. Wohooo, party mode: on. Numai bine, caci a inceput lumea sa isi dea drumul si petrecerea a prins viata. Ce sa mai spun? M-a prins si pe mine cheful si dai si danseaza, topaie si loveste mingile ce sareau peste multime 😀

IMG_4801

Ei, deja ma simteam bine si distractia era maxima cand brusc observ pe mana unui tip un autocolant cunoscut, unul cu sigla Batman. Hopa, ala arata identic cu cel de pe rucssacul meu! Nah, asta a fost momentul in care am zis ca e timpul sa o intind, sa imi recuperez rucsacul, asta daca mai era acolo.

Super, asta e, m-am pus si mi-am adunat toate cele, sa fi tot fost ora 21-22, si cu aproximatv doua ore inainte de a se termina petrecerea eu am iesit si am plecat in cautarea rucsacului. Ce credeti ca s-a intamplat? Va spun eu, da, am recuperat rucsacul cu toate cele in el, mai putin autocolantul, singura chestie ce a disparut.

Nah, sa mai zica cineva ca americanii nu sunt civilizati. Cred ca de faceam acelasi lucru in Romania, in 2 minute era facut disparut rucsacul. Oricum, m-am bucurat mult ca nu a disparut decat autocolantul si astfel aventura mea de duminica pot spune ca a fost un fel de doi in unu 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*