Aventura de dumininca – ep. 3

Duminica aceasta am pornit din nou intr-o aventura. Asa cum am mai spus, vreau ca in fiecare duminica sa fac ceva deosebit.

Fiind trecut de data de 1 martie, mai exact fiind fix pe 2 martie am zis ca cea mai buna idee ar fi sa fac ceva legat de primavara si pentru femei, sa fiu un fel de vestitor al primaverii. Zis si facut, sambata am dat pe telefoane si am stabilit cu inca alti 3 barbati sa ne unim puterile si sa cumparam o multime de flori pe care sa le impartim femeilor de pe strada, din magazine, etc.

Lalele

Lalele

Surpriza mai neplacuta a fost aceea ca toti cei ce initial au spus ca participa, au renuntat. Ei, ce sa-i faci? Si asa aveam eu un plan de rezerva. Asadar, am apelat la planul de rezerva si anume: am mers pana la Lidl si am cumparat 35 fire de lalele de mai toate culorile ce le aveau (mai putin galbene caci nu-mi place sa ofer flori de culoare galbena) si am pornit spre Malul Muresului.

O lalea pe hinta

O lalea pe hinta

Aradenii stiu prea bine ca duminica, mai ales daca e vreme bunicica, pe Malul Muresului, pe faleza, se gasesc foarte multi oameni care ies la plimbare. Ei, conform planului meu de rezerva, am trecut la “amplasarea strategica” a cate unui fir de lalea, ba pe banci, ba pe hinte, ba iarasi pe banci, s.a.m.d. reactiile nu au intarziat sa apara si pot spune cu mana pe inima ca am vazut o multime de oameni care au zambit, in special femei, normal, nu?

Tot ca si rezultate pot sa spun ca am vazut o familie care pe centru avea lalele din cele puse de mine pe Malul Muresului, asta m-a bucurat caci astfel se vor bucura de aceste flori si acasa, nu doar cat a tinut plimbarea.

Rezultatele le vedeti in pozele de mai departe.

Ramane ca pe duminca ce vine sa pregatesc mai din timp aventura, nu de alta da’ am impresia ca s-ar putea aceasta aventura sa includa un drum intr-o alta localitate, daca nu o alta tara 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*