Batem Bucurestiul?

Este acum o ditamai competitie intre noi cei din vest, Bucuresti si centrul tarii (Sibiul) … e vorba de Trenul Beck’sperience … adica un party in tren … tot ce trebuie sa facem e sa avem un numar mai mare de bloggeri si cititori decat Bucurestiul … so … cine vrea, cine vine? Le aratam noi ca suntem mai buni?

Hai sa dau detaliile aferente:

9-16 aprilie 2011. Party in tren facut de Beck’s … ne dau bere moca … trenurile pentru party si cica ne dau muzica buna

Pe 9 ii trenul din Bucuresti, pe 15 cel din Timisoara si pe 16 cel din Sibiu … suntem in total de 1200 de oameni … asta daca luam fata Bucurestiului si Sibiului … si apoi mai is sanse daca cumperi un Beck’s trimiti cod unic de pe capac la 1823 sau il inscrii pe site si poti castiga o invitatie dubla in Trenul Beck’sperience, o sesiune de clubbing in Berlin impreună cu atți 3 prieteni sau alte premii (tricouri cu LED-uri, CD-uri Beck’s Music Collection, desfacatoare). Pana pe 6 aprilie se fac înscrierile prin SMS.

Trenul din Timișoara merge pe ruta: Timișoara – Radna (Lipova) – Timișoara.

Acum … pentru ca sa castigam trebuie sa avem cele mai multe vagoane la trenul nostru … so … fiecare blog nou adaugat ii inca un vagon … si fiecare vagon apare sus pe header-ul de la noi de pe site … so … click acolo si inscrieti-va … acum … pentru cine nu ii cu bloaga … well … te inscrii ca si cititor si tot poti sa vi la party … so … batem Bucurestul?

6 Comments

neonu

about 6 years ago

Ca sa-ti raspund direct la intrebare, nu cred ca-l putem bate. De aseara m-am inscris si eu cu al meu blog dar din ce am vazut pe site-ul campaniei, capitala sta destul de bine. Poate totusi daca s-ar mobiliza ceva mai multi banateni si ar pofti in vagoane...

Blob

about 6 years ago

Diferenta inca este cam mare, dar incercam sa ii prindem. Mi-am inscris si eu blogul, asa ca mai avem un vagon.

Ionut Oprea

about 6 years ago

Hai ca aveti sanse, mai e pana pe 6 aprilie. Mobilizati-va!

Alexandra Palconi

about 6 years ago

Batem! E musai!

Claudiu

about 6 years ago

Batem, batem da' sa nu se mobilizeze Bucurestiul! :))

Alexandra Molodoi

about 6 years ago

Mi-am inscris si eu blogul de ceva vreme, insa diferenta e cam mare. Pana si Sibiul are mai multi cititori. Mai este putin si se incheie concursul. Sper sa fie ok, mi-ar placea sa ii batem ;))

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*