Blogareala video

Aseara am fost din nou chemat, la Amethyste, (bine, a fost o chestie programata dinainte cu o saptamana) la o intalnirea a bloggerilor din Arad. De data asta am avut si un invitat, pe Kristian-Ivan Varjasi de la Info TV, care a venit cu o camera video, 2 microfoane si mintea deschisa in a ne asculta.

Dupa clasica parte de salutare, agitatia de dupa saluturi cu pozitionarea in spatiu, cu laptopuri dupa noi (cei ce le-am carat dupa noi), genti si alte cele aduse cu noi, ne-am apucat de mici discutii, spun mici pentru ca nu am ajuns prea departe cu ele si Kristian ne-a luat in fata camerei si a microfonului.

Pe rand ne-am perindat toti in fata aparatului, de la Gabriel, trecand la Daniel, Mihnea, Florin, subsemnatul, iar pe final Cristina, care a insistat sa fie ultima, desi noi, ca niste adevarati gentlemani am poftit-o sa intervina prima in fata camerei de filmat.

Dupa ce am fost trasi pe banda (sau a fost digitala toata chestia, eu inca tind sa cred ca nu mi-am pierdut flerul si chiar am fost trasi pe banda), ne-am pus pe degustat cafea de la Gabriel si dupa ce am terminat cu ea, am trecut la alte cele de prin local gen: suc, bere, bere neagra, bere, suc si da, bere din nou (asta de la Rusanu’ se trage).

Pot spune ca de la 19.30 si pana la 22.30 timpul parca a zburat. La cate am vorbit, la cat ne-am impuns si cat ne-am tras de sireturi (aia care aveam), as spune ca am devenit o trupa tare simpatica. Evident, dupa ce am dat putin prin balarii si am inventat noi vorbe de duh, ne-am gandit si noi la ceilalti oameni si am pornit catre casa.

Update: pe masura ce scriam articolul, pai, uite a aparut si primul episod din a noastra prezentare, aici il puteti vedea, in editie speciala, in direct, in reluare, neee, mai bine vizionati:

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*