Cadouri de Mos

In urma cu 2 ani participam la Super Blog 2009 si am primit o proba in care trebuia sa facem cadou ceva unei persoane foarte dragi, persoana pe care am ales-o a fost mama mea, am luat-o in freza de la fosta mea ca de ce nu am ales-o pe ea. Uite, tot mama mea este momentan cea mai importanta persoana din viata mea (alaturi de tatal meu) si pentru ca acum avem la SUper Blog 2011 din nou o proba identica tot pentru mama mea am sa aleg urmatorul produs:

un laptop Asus si nu orice laptop, ci unul bun pentru gaming. De ce? Evident, nu cred ca ati vedea-o pe mama mea stand in fata compului si jucand Counter, SC2, Heroes 5-6, etc., dar sunt sigur ca ati vedea-o in schimb jucand Mah-jong, remy, Bubble balls, etc., jocuri la care nu e nevoie de un laptop de gaming, dar versiunile noi au nevoie de putere de calcul mai serioasa decat exista momentan pe calculatorul ei.

Sincer, poate as exagera si poate mi-as satisface si eu partial dorinta de a avea acasa un sistem performant pentru gaming, un sistem pe care sa-l pot si eu folosi la jocuri care nu merg pe actualul meu laptop. Este un astfel de joc: Old Republic (mai exact Star Wars: The Old Republic), joc la care am acum un cont de beta testing :D.

So … Nu ar fi doar pentru folosul ei, ar fi si pentru folosul tatalui meu si (poate par egoist) pentru folosul meu, ocazional. Pana la urma ar fi ideal si pentru comunicarea cu sora mea din State, comunicare care s-ar face astfel intre parintii mei si ea mult mai usor, camera web fiind integrata, de 2.0 MP. Asa ar scapa si de problemele cu spatiul, care tot scade pe masura ce sora mea le trimite poze, hardul de pe laptopul Asus fiind de 500 Gb. Sa mai spun de viteza de lucru? De viteza de incarcare a sistemului de operare? De faptul ca actualul computer necesita putina munca, dar ca nu am timpul necesar sa il pun la punct? Ei, poate pana de sarbatori reusesc sa il imbunatatesc cumva si astfel sa le fac o surpriza parintilor mei. Dar surpriza adevarata ar fi sa aiba asa ceva pe birou:

Si pentru ca sunt foarte bine dispus acum, mai spun o data: inca o proba pentru Super Blog 2011 bifata cu acest post :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*