Cateva restante

Am participat saptamanile trecute la doua evenimente despre care nu am ajuns sa scriu … deh … oboseala, multiplele proiecte de pe capul meu, concursurile, etc. (pot strecura si putina lene sau comoditate aici :D), m-au cam impiedicat sa le mentionez sau sa scriu despre ele …

Acum imi iau revansa 😀

Primul: Cinema City

Cinema City a deschis al doilea multiplex in Arad, de data aceasta am fost prezent la conferinta de presa (am aruncat o intreare pentru toti cei pasionati de filme: fidelizare, nu de alta da’ la cat merg la film merit un card de fidelitate :D), si m-am ales cu o mapa frumoasa de prezentare, un portcard branduit si un card de reducere valabil 1 an de zile (ha … fildelizare valabila :D). A fost prezent si Mooky Greidinger (CEO Cinema City), care ne-a raspuns intrebarilor (si mie la cea cu fidelizarea :D) si ne-a prezentat cateva date utile legate de Cinema City.

Ce mi-a placut a fost evenimentul de deschidere (au cantat cei de la Sistem, a fost si Gina Pistol), am mancat Sushi, branza de calitate buna si am baut un vin. Dupa care am fost la avampremiera VIP la Real Steel (bun film, bun :D) iar apoi am inceput sa utilizez cardul de reducere :D.

Concluzia: renteaza sa existe doua multiplexuri in acelasi oras si mai ales de la aceeasi firma (care are o isotire de aproape 100 ani in cinematografe, mai exact din 1929), de ce? pentru ca in Arad sunt suficient de multi oameni care sa vina sa umple si noul multiplex cu cele peste 1600 locuri.

Restanta doi: Knorr

Knorr si cele 4 promisiuni facute bucatarilor a fost un eveniment in Oradea … si am avut bucuria sa particip alaturi de cam toti bloggeri Aradeni si de o mare parte din cei Timisoreni, ce sa mai spun de Clujeni si Oradeni :D.

Bucataria nu este un domeniu forte de al meu (desi imi place sa gatesc) … dar sunt un gurmand si asta ajuta putin :D, asa ca nu am fost complet pe dinafara cu ce s-a discutat.

Partea cea mai faina a fost degustarea de sosuri, vinuri si mancaruri exceptionale … a fost totul un deliciu culinar, demn de orice gurmand adevarat iar la final am fost placut surprins de faptul ca desi am stat mai bine de 2 ore acolo totul a decurs ca uns (bravos organizatorilor), nici o boacana, boroboata, nimic, totul impecabil.

Aici link la pozele de la eveniment.

Asadar … misiune incheiata si astfel sunt … cred ca la zi cu povestile de la evenimentele la care am fost invitat :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*