Ce faci de dimineata?

Eu nu sunt de loc o persoana matinala, asa ca dimineata la mine inseamna un adevarat chin. Eu ce fac de dimineata? Uhhh … pai ma lupt cu cele vreo 6 alarme cu repetie care de la ora 6.30 si pana la ora 7.50 suna si suna din 2 in 5 in 10 in 9 sau 8 sau 4 minute, habar n-am cate minute si cum calculeaza el (telefonul). Dupa lupta asta, chestiile clasice de igiena si imbracatul viteza (unde pot spune ca sunt destul de priceput si cam am experienta sanatoasa), imi iau pachetelul (da, merg la munca cu pachetel), geanta cu al meu laptop si plasa cu tot felu’ de chestii, scot masina din curte si cu podcast, audiobook sau radio in urechi ma deplasez la munca.

Ei, in toata rutina asta nu beau cafea, nu mananc de fapt nu beau nici macar cu pahar cu apa. Halal dimineata sanatoasa la mine. Asa ca ar fi momentul sa vad o varianta de a rezolva rapid ceea ce inseamna sanatate pentru mic dejun.

O metoda ar fi sa aleg dintr-un magazin online unul din cele “n-spe” (dupa 68 numarate, nu mai stiu sigur cate sunt 😀 ) storcatoare de fructe profesionale (ca Hurom de exemplu) ce le au in oferta lor si sa incerc sa ma energizez, vitaminizez si nah, sa incerc sa imi imbunatatesc stilul de viata.

Storcator Hurom

Iubita mea mi-a dat o idee: ce ar fi daca ea in pantaloni scurti mi-ar pregati un suc de morcvoi, porapsat storsi, storc un suc, morcov, aaa, un suc de morcovi cu mere, proaspat stors. Si da, suna bine ideea, chiar pare a fi o idee buna (numai buna) sa folosesti storcatoare cu presare la rece pentru a avea parte de o adevarata portie de energie si vitamine dimineata, cand esti cel mai morocanos, cel mai adormit, asa cum sunt eu, o persoana de loc matinala.

Si uite asa, poate imi schimb rutina de dimineata, poate astfel voi fi mai matinal. Sau poate, nu 😀

Acum, avand in vedere ca aceasta este o proba din cadrul Super Blog 2013, am zis ca am sa o fac putin altfel, mai exact: o inregistrare ce sper sa va amuze 😀 (sper sa descopar cat mai curand o metoda de “embed” pt. clip audio, pana atunci, click pe link-ul de mai jos).

SB 2013 Proba 2

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*