Ce o sa fac vineri

Vinerea asta sunt sigur ca voi face un lucru nou, voi merge sa ii vad pe cei de la Byron (aici detalii legate de eveniment).

Va spun adevarul am auzit de ei de la mai multi, nu i-am ascultat pana acum decat ocazional, la radio (in timp ce conduceam) si nu prea mi-au ramas in minte altfel decat prin faptul ca Oltea (nebuloasa.ro) i-a recomandat. De la ea mi-a ramas impresia ca sunt foarte buni si ca merita sa ii vad live. Ei iata ca o sa am ocazia sa fac asta vineri pe 14 nov. in Nerv.

Nah, va las cu o melodie de a lor care m-a prins acum, in timp ce scriam.

PS: Trebuie sa ma reapuc de scris si sa va spun exact ce am mai facut, ce planuiesc sa fac si pe unde m-am mai implicat in ultima perioada. Da, stiu, cam liniste pe aici, dar nu am ce sa ii fac daca inspiratia pur si simplu nu vrea sa vina 🙁

2 Comments

Miruna

about 3 years ago

Este perfect daca in fiecare weekend se organizeaza un eveniment la care poti merge. La mine in oras nu se organizeaza nimic decat daca e ceva sarbatoare electorala sau daca e ziua orasului. Pentru ceva distractie trebuie sa mergem in Baia Mare la Mall ca doar acolo se mai organizeaza ceva interesant in fiecare luna.

Adrian din Arad

about 3 years ago

Miruna, partea faina e ca nu doar in weekend sunt evenimente, chiar si aseara a fost unul :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*