ChatBox 2.0 – cum a fost

Miercuri, pe 29 ianuarie, am avut o noua editie de ChatBox, intr-o locatie noua, intr-un format nou si cu multe alte schimbari.

Dupa ultimele editii ChatBox, am decis sa incercam sa ne concentram mai mult pe felul in care putem ajuta participantii la ChatBox sa se dezvolte. Asadar am adus doi noi speakeri care ne-au vorbit despre pasiunile lor, despre felul in care au reusit sa ajunga sa-si vada visele realitate.

1025588_620289541373078_286148847_o

Inainte de a porni discutiile cu speakeri am introdus un nou segment, mai exact am prezentat cateva din initiativele culturale si nu numai care au pornit in Arad in ultima perioada: Voluntari pentru Cultura, Aradsterdam si partenerii ChatBox: Gonzo Media Design si Cloud.ro.

Adela Cristea a fost primul speaker si ne-a povestit despre cum si-a inceput experienta in voluntariat la AISEC, despre cum a pornit ideea de Academia Aradeana de Lideri, despre ce presupune acest proiect si despre cum reuseste sa faca multe din proiectele care ii ies in cale, iar daca nu le pune in aplicare, ajuta la mai toate acele proiecte care ii sunt prezentate.

Cel de al doilea speaker a fost Ramona Rusu, singura femeie pilot din Romania care participa la Campionatul European de Drifting. Ramona ne-a povestit cum a inceput, cum s-a luptat cu preconceptiile barbatilor vs. femeile in motosporturi si ne-a mai impartasit din experienta ei in cadrul diverselor concursuri de drifting la care a participat, din Grecia si pana in Arabia Saudita.

La final, dupa ce am premiat 3 participanti cu tricouri, stickere si invitatii la film si cafele, s-a ramas la povesti si autografe, Ramona fiind practic asaltata de participantii la ChatBox pentru a obtine autografe.

Doresc sa multumesc noilor gazde: Cafe Clasic 1890, baietilor de la Gonzo, Party Arad, Iza Pal, lui Norbert Szucs si tututor care au luat parte la eveniment.

Pana la editia urmatoare ce va avea loc pe 26 februarie tot la Cafe Clasic 1890, va las cu o parte din fotografiile de la eveniment. Mai multe poze le veti gasi pe pagina de Facebook a ChatBox-ului.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*