Chatbox – 24 mai – editia 2 (concurs inside :D)

Iata ca vine randul pentru inca o editie Chatbox, numai bine pe 24 mai 2012 vom discuta despre jocuri, tema editiei 2 fiind: Game Zone.

Si de aceasta data voi avea rolul de speaker (da, ala care vorbeste si nu boxa :D), dar de data aceasta totul va fi mult mai interactiv, de ce? Simplu, eu ma am cu jocurile pe 2-4 domenii, doua fiind mai importante: Strategy (online live) si MMORPG.

Daca data trecuta am vorbit despre tehnologie si cum ne influenteaza, cum o gasim peste tot in ziua de azi si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, postez un prim filmulet cu ce am discutat (OK, nu e tot caci nu cred ca v-ar fi incantat sa ma vedeti vorbind 2 ore juma’ :D), mai exact versiunea scurtata de doar 7 minute.

Surprizele la aceasta editie se tin lant si anume: pe langa faptul ca sunt pana acum anuntati 50 de participanti, avem si premii, o multime 😀 si mari, sanatoase, numa’ bune pt. gameri:

– 3 jocuri PC : Rift, COD Black Ops si Shaun White Snowboarding;
– 3 tricouri GamesLine;
– 25 cupoane reducere de 7% utilizabile in magazinul de jocuri GamesLine.ro;
– 2* Diablo III pentru bloggerii care promoveaza evenimentul.

Premiile vor fi oferite la sfarsitul evenimentului prin tragere la sorti, cele 2 jocuri Diablo III pe 18 mai, respectiv 30 mai dupa urmatorul regulament:

1. Blogul trebuie sa aiba o vechime de minimum 3 luni sau cel putin 10 articole postate anterior celui cu care vei intra in competitie;
2. Fiecare blogger participant, trebuie sa scrie un articol de promovare a evenimentului pana pe data de 17 mai.
3. Articolul trebuie sa contina:

– informatii exacte despre eveniment: http://ow.ly/aK8ei
– un hyperlink pe expresia “magazin jocuri“: http://ow.ly/aK6vH
– link catre asociatia Pro Tineret Vest: http://www.protineretvest.org

4. Trimite link-ul spre articol prin e-mail la adresa marketing [at] gamesline.ro

– Tragerea la sorti are loc pe 18 mai iar castigatorul va primi primul Diablo III pus in joc.

Daca nu castigi din prima, pe 30 mai mai ai o sansa cu un alt articol (postat in perioada 25-29 mai), joci dupa aceleasi reguli cu doua mici modificari: sa ai poze/filmari/informatii de la eveniment si sa pui link-ul de la GamesLine pe urmatorul: http://ow.ly/aKaus.

Aici gasesti comunicatul de presa al evenimentului (mai ce oficial suna :D), utilizeaza-l cu incredere cand pregatesti un articol pentru concurs.

Nah, sa nu cumva sa uitati atunci ca pe 24 mai 2012 ora 18.00 sa veniti in Joy’s (P-ta Av. Iancu, Arad) si sa participati la discutiile noastre despre jocuri si poate, cine stie, sa prindeti un premiu misto de la GamesLine.

2 Comments

Edi

about 5 years ago

Felicitari pt Speaker-itul de la ChatBox 1!

Adrian din Arad

about 5 years ago

@Edi: Multumesc :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*