Chatbox 4/5

Acum 2 saptamani am fost din nou speaker la Chatbox, editia a 4-a, pana acum cea mai reusita. Editia a avut un record de persoane prezente, iar din acestea am avut aproape 50% prezenti pentru prima data, toate astea datorita subiectului: Social Media.

Afis

Pot spune ca discutiile au variat de la mIRC la Facebook, de la Twitter la Pintrest (de care, apropos, unii s-au indragostit :D). Si pot spune, hai, mai bine sa va lamuresc: faptul ca esti activ sau inactiv in Social Media sau in online, nu te face social, antisocial sau mai social ori ai antisocial, esti asa cum esti, iar Social Media te pune in legatura cu o multime de oameni si astfel poti sa pastrezi legatura, foarte usor, cu oameni aflati la mii de km de tine, ba chiar sa cunosti oameni aflati pe cealalta parte a globului.

Cam asa a fost:

t-shirt

talking

all

Dar sa nu divulg tot ce s-a discutat, povestit, contrariat, descoperit si ras la Chatbox 4, fac ceva mai bun: va invit la Chatbox 5.

Chatbox editia a 5-a este o editie speciala, de vancanta, iar in cadrul ei vom vorbi fix despre asta, calatorii si vacante. Asadar avem Chatbox: World Adventures o editie speciala, cu invitati din strainatate, cu 2 speakeri: Cristina Puscas si subsemnatul, iar pe final inca o surpriza: totul in limba engleza :D.

Asadar, nu lipsiti de la o noua editie Chatbox si ca sa fie distractia completa sa aduceti maxim 3 fotografii tiparite cu locatiile preferate (da, merg si cele din reviste daca visati la o destinatie mai deosebita ce inca nu a ajuns sa fie bifata de voi din lista locurilor de vazut).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*