ChatBox 6 – Dear Diary, a workshop

Joi a fost o noua editie de ChatBox, cea cu numarul 6. Ne-am propus sa incercam sa stimulam cat mai multi tineri in a deveni bloggeri, viitori scriitori si formatori de opinii in cercul lor de prieteni si nu numai.

Asa ca ne-am concentrat pe un format cat mai captivant si astfel am creat primul workshop organizat in cadrul ChatBox. Tot pentru prima data am avut 3 speakeri/traineri, trecand astfel la o noua forma de prezentare. Cei trei care au prezentat si nu au speriat vestul 😀 au fost: Cristina Puscas, Norbert Szucs si subsemnatul.

Ca si o a doua noutate am avut si transmisie live prin Bambuser, uite aici link la filmari.

Workshop-ul l-am impartit in 3 parti principale: partea introductiva, de a socializa, de a descoperi ce anume ar putea deveni baza pentru participanti la inceputul carierei lor de bloggeri. Astfel, dupa ce au aflat mici secrete legate de fiecare si au avut ca prim exercitiu sa se prezinte utilizand o fraza simpla, amuzanta si diferita pentru fiecare, s-au vazut deja rezultatele: toti participantii au avut o prezentare excelenta.

1

Partea a doua a revenit brandului personal si imaginii, iar participantii au invatat ce inseamna sa-ti formezi o imagine, sa o intretii si sa o promovezi. Micile secrete au fost dezvaluite de Cristina, cea care a venit pregatita si cu cartonase, in stil vechi de prezentare.

Intr-un final, Norbert a fost cel ce a incheiat ziua si ne-a oferit (da, si eu am luat notite :D) informatii utile legat de modul in care traficul se analizeaza, cum trebuie promovat cat mai “sanatos” un blog si evident, metode prin intermediul carora sa putem sa crestem cat mai bine si sanatos pe partea de trafic.

Intre fiecare modul participantii au avut exercitii practice, in urma carora m-am ales cu o multime de idei, puse pe hartie, de cum si-ar dori sa arate si ce subiecte isi doresc sa abordeze participantii pe viitoarele (sau existentele) bloguri.

La final, dupa multe dezbateri, discutii si pareri, am decis sa oferim si ajutor la 4 din participanti, astfel: Daniel va primi couching si promovare pentru 30 respectiv 90 zile, Andreea il va avea ca si indrumator pe Norbert, Dida va fi ajutata de Cristina, iar eu am sa il ajut pe Vasile sa-si creeze propriul blog. Nu spun care cu ce si ince domeniu, va las sa ne urmariti, asa va fi mai mare surpriza sa descoperiti ce vor scrie.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*