Chatbox 9 – Urban Living – cum a fost

Ieri de la ora 19 in Republica a avut loc Chatbox editia 9 – Urban Living. Dupa ce am reusit si eu sa ajung la timp, cu putin timp inainte de a incepe, am constatat ca aceasta editie a fost, din nou, cea mai buna editie de pana acum, depasind editia anterioara.

Urban Living

Sincer, parca nu-mi gasesc cuvintele necesare sa descriu cat de reusita a fost aceasta editie, de la peretele pentru poze de “covor rosu” pana la speakeri, de la oamenii (muuulti) care au venit la intrebarile ce le-au adresat speakerilor, de la fotografi si fotografiile lor, la atmosfera plina de optimism ce s-a mentinut toata seara, de la micile probleme la ditamai tortul in forma de Yoda, etc.

Astept sa imi parvina cat mai curand pozele de la eveniment, sa pot si eu sa ma minunez. Ce m-a surprins enorm de mult a fost modul in care participantii au interactionat cu invitatii, intrebari peste intrebari, informatii care mai de care mai diverse si utile, ce sa mai spun, o simbioza? Da, sa-i spunem o simbioza reusita intre speakeri si participanti, ca niste emitatori perfecti pentru niste receptori perfecti. Nu cred ca este un om care sa nu fi aflat informatii utile, cool si surprinzatoare despre fashion, tatuaje sau viata de noapte din Arad.

Singura problema este ca pentru editiile viitoare va trebui sa facem rost de scaune. Am avut, din pacate, sala plina si toate locurile de pe scaune ocupate (chiar nu ne asteptam la asa multi participanti), astfel pe viitor vom incerca sa implementam un sistem care sa ne asigure o buna distribuire a scaunelor, sa nu sune asa de fancy: o sa aducem mai multe scaune si o sa facem si un sistem de check in bazat pe locuri pe scaune si locuri in picioare.

Update, am pozele oficiale mai jos 😀

Pana ajung la poze va las cu cele facute pe viteza.2 Comments

Lavinia

about 4 years ago

o fost super editia asta!

Adrian din Arad

about 4 years ago

@Lavinia: Ma bucur ca ti-a placut. Sper ca si pe viitor sa fi prezenta la evenimentele noastre :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*