ChatBox cel Mare – cum a fost

Gata, am incheiat sezonul de ChatBox, revenim la toamna, dar pana atunci sa va povestesc despre cum a fost sambata la ChatBox cel Mare. Partea cu pregatirile, alergatul pentru a rezolva ultimele detalii, etc. e de la sine inteleasa. E normal sa ne agitam, mai ales cand incheiem un sezon printr-un eveniment deosebit, cu patru speakeri si care s-a intins pe durata a 3 ore.

La ora 15 si putin, primul invitat: Zoltan Lovas alaturi de Nicu Branzeu au inceput in forta. Nicu ridica intrebari care mai de care mai variate si mai interesante, Zoli nu avea ce sa faca, a trebui sa raspunda tuturor intrebarilor, sa ne vorbeasca despre viata sa in liceu, in facultate, dorinta sa de a juca pe scena teatrului de acasa, precum si o multime de alte povesti extrem de interesante.

IMG_7982

IMG_7981

Lui Zoltan i-a urmat Diana Engler, intervievata de subsemnatul. Diana ne-a impartasit faptul ca este o persoana care planifica mult, ii place sa calatoreasca, sa citeasca, acest ultim motiv fiind si unul din principalele motive pentru care a ales sa deschida Libraria Scienta.

IMG_8031

A urmat un coffee break, prima ocazie in care am avut asa ceva, timp in care participantii s-au delectat cu o prajitura de la Segafredo Zanetti Espresso Arad, apa, suc si smoothies aduse de Andrei Palamariu.

IMG_8032

IMG_8039

Marina Laura Lei a fost cel de al treilea speaker, alaturi de ea fiind Mihaela Livia Popa. Marina ne-a povestit cum a inceput sa cante la vioara, cum a fost in timpul liceului, cum a ajuns de a infiintat un quartet si acum canta din pasiune si totodata isi traieste visul.

IMG_8047

IMG_8048

La final, Andrei Palamariu, cel de al patrulea speaker, a fost “intervievat” de Norbert Szucs. Andrei ne-a povestit cum a incercat si pana la urma cum a reusit sa puna pe picioare un business. Ce a pierdut, problemele pe care le-a intampinat, situatiile hilare si chiar primele reactii ale clientilor. Am aflat de la Andrei si ce inseamna sa lucrezi o noapte intreaga pentru a pregati comenzile ce le-au primit.

IMG_8053

La final pot spune ca ma bucur de cat de bine a iesit aceasta editie, de oamenii minunati ce au luat cuvantul si de publicul la fel de minunat care a avut rabdarea ca pe parcursul a trei ore sa asculte povestile, experientele si informatiile impartasite de speakeri.

IMG_8021

Doresc sa multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit si ne-au ajutat pe parcursul intregului sezon: presa si foto: Sergiu Daniel Giurgiu, Ciprian Savishi (BBlue), Iza Pal (Party Arad), Corina Hutan (Aradon), Kristian-Ivan Varjasi (TV Arad); gazda noastra – Libraria Scienta prin Diana Engler; Segafredo pentru coffee break; Nicu Branzeu, Mihaela Livia Popa, Brigitta Andreea Saszet, gazde alaturi de noi in diverse ocazii; speakerilor; Cosmin Petrisor pentru idee si Norbert Szucs pentru ca impreuna facem o echipa super 😀 . A

propos, nu uitati, maine avem TechBox-ul. Va asteptam cu surprize multe si un speaker din Timisoara: Radu Ticiu.

10351476_699759576759407_4394256212437437830_n

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*