ChatBox – Movie Palooza, Social Media & Networking si World Adventures

A fost Movie Palooza, adica am discutat despre filme, ne-am delectat cu a face misto de anumite filme si ne-am bucurat ca am fost o multime de oameni care am cazut de acord in multe din cele discutate. Da, suntem oameni care gandim cam la fel cand vine vb. de filme si avem gusturi destul de asemanatoare, dar nu chiar identice :D.

1

Asa cum era normal, spiritele s-au incins putin cand a venit vorba de Alien vs. Vampire si ne-am dat seama ca un vampir trebuie sa fie cu adevarat vampir si nu un romantic wannabe care luceste in soare si cucereste prin felul sau bland de a fi. OK, inteleg ca s-ar vrea astfel sa se stimuleze (poate se vrea, nu stiu) putin respect si bun simt, modul in care se comporta un gentleman si cum ar putea sa fie un tanar (wild si nebun) din ziua de azi, putin mai bun si mai atent cu cei din jur, in special cu o femeie. Oricum, rezultatele au fost: alien castiga cu majoritatea :D.

2

In momentul in care am trecut la magie vs. arme deja eram incalziti 😀 asa ca au pornit o multime de discutii si dupa ce am disecat subiectul de ne-a venit rau am ajuns la concluzia simpla: magia este in cele mai multe cazuri thenologie foarte avansata care e perceputa astfel de cei ce nu incearca sa vada dincolo de limitele proprii si sa incerce sa explice logic ceva :D.

Aste fiind spuse va anunt de pe acum de urmatoarele 2 evenimente ChatBox: Social Media & Networking care va fi saptamana viitoare joi: 26.07.2012, de data aceasta la o ora mai tarzie putin: 19.00 si cel din luna august: pe 23 august (coincidenta :D), eveniment care se va ocupa de calatorii, excursii si alte cele sub numele de World Adventures. Partea fun e ca avem de aceasta data un premiu serios: 50 Euro sub forma unui voucher valabil pana la finele anului.

4

Nah, va astept saptamana viitoare sa ne vorbim pe limba Social Media (aici link de la pagina evenimentului facuta pe Facebook) :D.

3

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*