This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

spamcheckr.com

ChatBox revine

Update: Nu uitati de concursul de mai jos !!!

Nu stiu cati din voi ati urmarit activitatea mea din cadrul ChatBox, si din nou, nu stiu cati ati urmarit implicarea mea. Oricum, nu asta este subiectul principal, subiectul principal azi este: ChatBox revine !!!

Dupa ce ne-am luat o binemeritata pauza din vara anului trecut, acum revenim cu forte proaspete, format nou si oameni alsi pe spranceana. Totul pentru voi. Ne dorim ca anul acesta ChatBox sa creasca in calitate si cantitate, ne dorim ca oamenii care vin sa acumuleze cat mai multe informatii, sa-si descopere pasiunile si sa deprinda noi “skill-uri” care sa ii ajute in viata de zi cu zi, in viata profesionala si bineinteles in a-si dezvolta pasiunile, afacerile, ideile. Vrem sa impingem oamenii sa se redescopere, sa isi doreasca mai mult, si chiar cine stie, poate sa-si depaseasca limitele.

1025588_620289541373078_286148847_o

Ca si locatie, am ales una noua: Cafe Clasic 1890. Pentru cei ce cunosc locatia, dar si pentru cei ce nu o cunosc, propun un concurs: faceti-va o poza cu locatia (interior, exterior, sau chiar la o ciocolata calda, care e una din cele mai bune din Arad) si postati-o pe Facebook cu un tag la veniti cu o idee de text ce sa-l pun pe tricoul ce il voi purta la ChatBox, ideile le astept aici dar si pe Adrian din Arad. Premiul va fi un tricou identic cu cel ce il voi purta la ChatBox.

Pentru cei ce nu cunosc istoria tricourilor mele, ea este urmatoarea: la fiecare editie la care am fost speaker am venit cu un tricou bazat pe tema editiei respective. Mai departe cateva din tricouri 😀

4 Comments

Cristina P

about 4 years ago

nu am cum sa ajung la event (miercurea e zi lunga de sedinta la work) dar iti dau o idee de tricou :) "This year I will read; write and love" evident sub read pui o carte, sub write pui o penita si sub love pui doua inimi :) Distractie sa aveti ;)

Norbert Szucs

about 4 years ago

Să vedem: "Always be yourself! Unless you can be Batman. Then always be Batman" "Do not read the next sentence. You little rebel. I like you." "Ain't nobody got time for that! " și desigur "Winter is coming"

Mihaela

about 4 years ago

My business is to drive you to chat outside the box

Saszet Brigitta

about 4 years ago

Fall down seven times, get up eight. Japanese Proverb

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*