Chatbox – Urban Living

Peste o saptamana, pe 27 martie 2013 va avea loc o noua editie Chatbox, de aceasta data tema fiind Urban Living. Ca de obicei vom avea invitati oameni din domenii diferite care ne vor prezenta viziunea lor asupra domeniului in care activeaza si cum au ajuns sa faca tot ceea ce fac cu pasiune.

Urban Living

Vor fi trei domenii principale: Fashion, Tatoo si Mapping Arad.

Despre fashion ne va vorbi Arina Varga, una din cele mai cunoscute creatoare de moda din Arad. Ea ne va vorbi despre cum trebuie sa faci si ce trebuie sa faci pentru a te simti bine in pielea ta, nu doar sa arati bine datorita imbracamintii. Pai fashion nu inseamna doar sa fi in pas cu moda, inseamna si sa te simti bine in hainele ce le porti si sa te reprezinte.

Arina Varga

Tatuajele sunt parte a personalitatii, iar Ali Inkognito este o personalitate deosebita. De cand o vezi prima data si imediat dupa ce o cunosti realizezi cat de multa pasiune pune in ceea ce face. De aceea ne-am gandit ca va fi persoana potrivita pentru a discuta despre tatuaje, pentru a afla ce semnifica un tatuaj, pentru a face alegerea potrivita atunci cand ne alegem tatuajul si multe alte lucruri interesante legate de tatuaje.

Ali Inkognito

Mapping Arad este un concept propriu Chatbox si se vrea a fi o harta a locurilor unde poti sa-ti petreci timpul liber: cafenele, baruri, cluburi, sali de jocuri, bowling, biliard, darts si alte activitati care fac parte din viata de noapte, viata sociala a tinerilor din ziua de azi. Invitati ca si speakeri sunt nu unul, ci doi tineri AEISEC-eri, Ovidiu Tarean si Simona Bizo, care ne vor povesti experientele lor atat din Arad cat si din alte orase pe unde au mai fost. Ne vor da tips and tricks despre cum sa ai o seara cat mai placuta, de fiecare data cand iesi in oras.

Mapping Arad

Daca v-am facut curiosi, va astept, alaturi de echipa Chatbox, miercuri 27 martie 2013, incepand cu ora 19, in Republica pentru a afla cat mai multe lucruri fun si chestii care mai de care mai interesante despre Urban Living.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*