Cine va castiga alegerile din toamna?

Chiar cine credeţi ca va câştiga alegerile? Sincer, nu prea contează, de ce? Deoarece oricum ne va fi si mai rău. Da’ pe lângă asta funcţia de preşedinte in Rromanica este mai mult de decor, scuzați, a fost. Actualul preşedinte nu cred ca a făcut prea multe, a fost el reconfirmat in funcţie deşi s-a dorit debarcarea sa, a avut tot felu’ de iesiri, da’ ce a realizat?

Pe lângă faptul ca nu a realizat nimic mai are si curajul sa joace teatru, din nou (ca si atunci când Stolo a ieşit din joc pentru a reveni, din nou si a ieşi din nou). Astfel de oameni sunt in jurul sau Cum zice vorba? Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ţi spun cine eşti. Exact asa este, se insoteste cu oameni slabi, mincinosi, e si el asa?

Sa trec acum la contracandidati, alti doi sunt din acelaşi partid si iară vor lăsa Capitala de izbeliste, chiar din 1989 si pana azi a avut Capitala un primar dedicat 100%? Alalat care nu-i primar ce a făcut? Pana azi a dat din gura si a “pastorit” un partid care are electorat asigurat de un fost preşedinte.

Avem un independent ce s-a retras, spunea ca suntnprea multe “gasti” , sau ce expresie a folosit? Un independent care a făcut pasul mai mult pentru baile de mulţime si pentru “prestigiu”, precis a vrut sa para familiei sale ca face si el ceva. In plus, sunt sigur ca nu a făcut fata atacurilor venite de la mai multe personalităţi care, se pare, sau se poate, l-au mai adus putin cu picioarele pe pamant.

Apoi mai apare un alt independent, unu’ care in afara de bani nu are nici măcar idee de legile noastre, fiind locuitor al Rromanicai doar ocazional.

Mai departe? De unde sa alegi? Iata un alt motiv pentru care romanii nu merg la vot, nu au de unde sa aleagă.

Eu am sa merg la vot, am sa aleg cum cred eu ca ii mai bine pentru tara, da’ sincer încă mai ma intreb in care dreptunghi am sa pun stampila cu “Votat”.

No Comments

De Ce

about 8 years ago

Mircea Geoana. multi romani sant nemultumiti de basescu si pentru a nu-l lasa la cotroceni inca 5 ani vor vota contra lui adica cu Mircea Geoana, chiar daca nici de acesta nu sant multumiti.

ADI

about 8 years ago

Mircea Geoana

Adrian din Arad

about 8 years ago

@ADI: ceva argumente?

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*