Cine vine la film?

Da, v-am innebunit, si nu, eu nu am innebunit :D, dar e o perioada in care ma simt bine daca merg la cinematograf sa urmaresc un film.

Maine, pe 31 octombrie, in spiritul de Halloween, cei de la Cinema City Romania au decis sa ne faca o “oferta de nerefuzat”: 2 filme cu acces 1+1, adica iei un bilet si primesti doua. O idee foarte buna, asa cum in urma cu 2 ani au facut un maraton de 3 filme horror, cu un pret special pentru fiecare din film si cu o selectie de filme bune (OK, recunosc, doar 2 au fost horror si bune, 1 a fost … mai bine nu spun care :D).

Cele doua filme ce le-au ales pentru acest eveniment sunt: Hotel Transylvania si Silent Hill: Revelation, ambele in 3D, asa ca sa nu lasati acasa ochelarii.

Tariler time:

Atentie: oferta e valabila in toata tara, sau cel putin asa am vazut eu, dar, bine inteles ca este un dar, e valabila doar pentru filmele de mai sus.

So … eu unu’ deja am anuntat pe Facebook ca vreau sa merg la Silent Hill si pana acum ne-am strans o trupa de cam 10-12 oameni si sunt sigur ca o sa ne distram la acest film. Tu vei veni? 😉

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*