Cinema in orice casa

Numai ce m-am intors de la cinema, asta dupa teatru si inainte intalnire cu prietenii … asa … program de duminica … si stand si uitandu-ma in gol la monitorul de la laptoapa mea … well … ma intrebam cum ar fi sa am posibilitatea sa fac un cinema in orice casa. Adica sa am tot ce ii nevoie pt. o experienta cinematografica la orice prieten acasa sau chiar si la mine 😀 (nu, nu sunt temator sa vina lumea la mine acasa … doar ca e spatiul mic :().

Sunt un cinefil, un audiofil si un gamer … pentru mine asta este si ordinea :D. Imi plac filmele, imi place experienta cinematografica, imi place sa stau in sala de cinema si sa vad un film bun, sa am langa mine oameni care sa fie pasionati de filme, dar nu mereu am timplul necesar, uneori orele de difuzare sunt aiurea, etc. si atunci de ce sa nu urmaresc un film bun la mine in casa, sau la prieteni cand sunt in vizita, la o prajitura, o poveste, etc. Si atunci am nevoie de ceva ce sa fie mic, portabil usor de instalat si compatibil cu orice TV sau proiector sau monitor.

Asus are o solutie faina: O!Play HD2, un player media Full HD care stie sa citeasca ‘nspe mii de formate :D.

Si cum stie si USB 3.0, carduri SD, etc. e simplu sa si imi arat pozele, sa mai facem schimb de impresii legat de muzica … mai ales ca are 7.1 sistemul de sunet. E numai bun pt. ce imi trebuie mie … il iau sub brat si apoi pot sa il leg la TV-ul sau monitorul de la prieteni de acasa, poate asa sa ajunga si la un proiector :D.

Eu spun ca e o solutie foarte buna pentru cand se fac serile de cinema, etc.

Eu consider ca este cea mai buna solutie pentru un cinefil/audiofil/gamer ca mine … desi pe partea de Gaming ar trebui sa merg cu un laptop bun, unul care sa aiba ecran mare si care sa aiba puterea de calcul necesara pt. SC2, ca de exemplu un Asus K52, care cu un i7 si 3 GB RAM si-ar face treaba 😀 iar pe cei 500 Gb mai merg cateva filme si muzica ce prin O!Play pot fi redate usor.

So … mi-ar lipsi doar niste casti pt. cand joc si nu vreau sa trezesc toata casa … pe alea le-as lua din gama ROG si ar fi cam asa:

Casti pt. gaming

Nah bine … cred ca sunt complet acoperit cand vine vorba de pasiunile mele … so … as spune ca am mai bifat cu brio inca o proba la Super Blog … si cum spun de obicei … asta e un articol pt. Super Blog 2011 :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*