Clipurile de promovare "Romania: Land Of Choice"

Iaca ca am dat de ele pe YouTube … numa’ bine … asa poate reusim sa le bagam sa ajunga pe tot mai multe site-uri dupa care sa ne si aduca ceva turisti … si daca ne luam dupa primul clip o sa vina mai multe femei decat barbati 😛

Si acum … toti in cor: Romania: Land Of Choice !!!

Hai sa o promovam, asa poate reusim sa ii facem pe politicieni sa inteleaga ca nu mai mere sa isi bata joc de tara si ca o sa ii vada tot mai multi straini si macar de rusine fata de straini sa faca ceva pentru tara si nu doar pentru ei, asa cum s-au obisnuit de 20 de ani incoace.

No Comments

Alex i

about 8 years ago

Doamne cat de freaky si eu am scris despre the land of choice intr-un spirit mai ironic...dar anh. exact acum am publicat freaky plus imi place idea primului clip- insa ... parca engleza lor putea fi mult, mult mai buna.

Adrian din Arad

about 8 years ago

Yep ... da' asa pastreaza "spiritul" romanesc ... cu accent :P sa nu se vada ca de fapt ei sunt umblati si ca ar putea vorbi fara accent. Asa pare mai "rustic" :P

Alex i

about 8 years ago

Der iz nathing laic auăr Romgleză. It iz ză best. Ui ar dă ril inventărs of Engleză bat ui meid it iziăr end şeinjd it to Romgleză.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*