Conferintele Bookland Evolution – cum a fost

Vineri am fost la Conferintele Bookland Evolution (asa cum am mai spus), unde am fost invitat sa vorbesc, despre mine, despre ceea ce fac. Va spun, a fost o experienta din care am invatat multe, in special faptul ca sunt multi tineri extrem de inteligenti si pasionati care acum termina liceul si care prezinta un potential major de a realiza lucruri mari.

20140610-094508-35108250.jpg

Pe cand am ajuns am zis ca o sa ma descurc bine, de fapt fiind obisnuit sa vorbesc in fata oamenilor, eram sigur de asta. Atat doar ca in momentul in care am inceput sa povestesc despre liceu, facultate si cum am ajuns sa scriu, sa fac ceea ce fac, atunci am realizat ca nu transmit cum trebuie.

20140610-094532-35132085.jpg

Adica le povesteam tinerilor, ca o poveste, nimic nou. Dar cand am realizat asta am si luat decizia de a schimba felul in care le vorbeam. Am trecut pe glume, pe povesti amuzante si am realizat ca asta e cea mai buna metoda in momentul in care nu doar radeau ci si aplaudau dupa cate o gluma. Da, am facut pe comediantul.

Nu stiu cati din voi m-ati vazut astfel, dar majoritatea cred ca ma vedeti serios, mai tot timpul. Ei bine, nu is eu chiar asa 😀

Pana la urma, dupa ce am incheiat povestile mele, dupa ce le-am raspuns la o multime de intrebari, cateva extrem de bine formulate si cu teme serioase (legat de democratie, puterea ce o avem prin intermediul protestelor, etc.), am predat stafeta urmatorului speaker: Ricardo Alves Caria.

20140610-094532-35132519.jpg

Dupa ce Ricardo ne-a povestit viata sa si dupa ce a si convins sala sa il acompanieze in cantat, am fost rugat sa si fac extragerile pentru premiile ce au fost oferite: un smartphone si excursie platita complet intr-o tabara.

Pana la urma, a fost o experienta in urma careia am invatat ca de multe ori e bine sa te mulezi in functie de ceea ce altii se asteapta de la tine, sau sa arati si o alta latura a ta, una mai putin vizibila.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*