Cum a fost la ChatBox

Joi am avut o noua editie ChatBox, o editie plina de informatii utile. Am avut doua invitate: Adina Horga si Anda Avramut.

Adina ne-a vorbit vreme de aproape 50 minute despre ce inseamna sa educi copii de la o gradinita, cum e sa ii modelezi, micile probleme ce apar, felul in care trebuie sa te comporti, etc. A fost o foarte buna informare, chiar am invatat multe si mi-am dat seama de faptul ca in momentul in care ajungi sa fi parinte lucrurile ce le considerai neimportante, brusc devin foarte importante. Sunt sigur ca si ceilalti participanti au ramas cu aceeasi impresie. Un lucru care mi-a placut la Adina a fost faptul ca pentru ea este mai important ce face cu copii si de aceea de multe ori schimba si parintii care habar nu au cum sa isi creasca copiii.

Cea de a doua invitata, Anda ne-a povestit despre Couchsurfing, un nou mod de a calatorii ieftin. Anda a avut parte de aventuri foarte placute si ne-a povestit cateva dintre ele. Ne-a mai recomandat si diverse destinatii de calatorie, ne-a impartasit si cateva trucuri prin intermediul carora sa ne simtim mai bine, sa economisim bani si sa avem parte de calatorii de neuitat. Ce mi-a placut cel mai mult la Anda a fost faptul ca a calatorit in locuri in care eu nu m-as fi gandit niciodata sa merg, unul din ele fiind Istambul.

La final, Norbert m-a pus si pe mine in lumina reflectoarelor si am povestit cateva lucruri despre experienta mea din State, despre diferentele ce le-am sesizat si despre locurile ce le-am vizitat.

Desi pare ca a fost scurt, ca nu s-au vorbit prea multe tin sa va spun ca fost unul din cele mai lungi ChatBox-uri pe care l-am avut, peste 2 ore si jumatate am ascultat ceea ce invitatii nostrii ne-au povestit.

Pentru urmatoarea editie, avem in schimb, pregatita o surpriza, surpriza pe care o vom dezvalui in zilele ce urmeaza.

Multumim Librariei Scienta pentru spatiul pus la dispozitie, lui Sergiu Daniel Giurgiu pentru fotografiile facute. Si ca de obicei, Norbert, multumesc, chiar mi-a fost dor sa facem iarasi evenimente impreuna 😀

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*