Cum a fost la Salut Arad

A fost cu ceva timp in urma, dar am fost foarte prins, am fost plecat si la Viena in acest sfarsit de saptamanta (scriu mai incolo despre el) si in plus am simtit nevoia sa imi aerisesc capul dupa toata nebunia cu Super Blog 2011, unde BTW (adica apropos :D) sunt la 2 locuri de zona cu premii si tare am impresia ca asa voi raman pana la final, dar deviez.

Salut Arad a fost un sfarsit de saptamana in care 20-25 de tineri dornici sa invete au participat la sesiuni, prezentari si teme practice (a se vedea articolul meu de aici, parte din tema primita de mine).

In prima zi din cele doua au “luat cuvantul” Gabriel Gorgan si Florin Rusanu, primul dintre ei vorbind despre modul in care trebuie sa scrii, frecventa, asteptarile si imaginatia unora dupa ce incep sa scrie, cel de al doilea a vorbit despre modul in care sa scrii, structura si a facut o comparatie intre ziaristi si bloggeri, subliniind nevoia ca ambele grupe de scriitori sa isi verifice informatiile si sa stie sa le sustina.

In cea de a doua zi am fost soferul desemnat pentru Nebuloasa, Cristina si Dojo, cele trei vorbitoare din ziua de duminica. Nebuloasa a fost prima la cunvant si ne-a explicat ce inseamna sa scrii, cum sa scrii, subiectele si ne-a impartasit parte din experienta sa de bloggerita de cam 3-4 ani vechime in “breasla”. Cristina ne-a vorbit de PR, de modul in care sa scrii, subiectele, stilul propriu, pasiunea si apoi ne-a evidentiat despre ce sa nu scriem, cand sa scriem si cand nu, facand apel foarte mult la noi sa ne uitam in propria ograda si sa scoatem ce avem mai bun. In final Dojo ne-a vorbit de freelancing si de felul in care trebuie sa avem puterea sa facem munca pentru noi, cum timpul chiar costa si cum poti ajunge sa devii independent, facand ce iti place sau cum sa faci bani stand acasa in pijama in pat cu un laptop in brate.

Toate trei invitatele de duminica au avut cate o lectie pentru noi, asa cum si cei doi invitati de sambata au avut lucruri pe care ne-au invatat.

Chiar imi pare rau ca nu am scris mai devreme, dar promit sa incerc sa ma indrept din acest punct de vedere si acum ca Super Blog nu mai este sa nu mai am motive sa nu mai scriu despre lucrurile care ma pasioneaza.

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*