Cum obtii echlibrul interior?

Sunt foarte multi oameni ce sunt framantati de tot felul de lucruri, lucruri care le strica echilibrul interior. Echilibrul interior se obtine greu? Esti o persoana echilibrata? Chiar ma intrebam cu cateva zile in urma daca a fi responsabil e greu sau nu. Din pacate atat responsabilitatea cat si echilibrul tin nu doar de mediul inconjurator cat si de tine, ce ce iti doresti si de ce vrei sa faci, de ce esti dispus sa schimbi si de ce esti dispus sa mentii.

Dar pana la urma … sa fi echilibrat, sa fi “zen” este o performanta … Hai sa dau un exemplu din IT: Asus Zenbook un notebook performant, dar totusi cu stil, cu un design superb si care iti inspira calm.

Eu unul daca as avea un Asus Zenbook s-ar potrivi fix stilului meu de viata actual: mereu pe viteza, mereu dintr-o intalnire in alta, mereu conectat, mai tot timpul cu idei de expus si de impartasit. De aceea apreciez la un laptop/notebook designul simplu, functional, performanta, greutatea si puterea de calcul (deh … inginerul din mine 😀 vrea putere :D).

Un Asus Zenbook s-ar mula aproape ideal de stilul meu de viata, mi-ar oferi puterea necesara aplicatiilor multiple care in mod constant le am deschise, mi-ar oferi performanta pentru jocurile mele (Wow si SC2 :D), mi-ar oferi imaginea de care am nevoie: business, dar nu foarte, elengat da’ nu ultra-elegant, datorita dimensiunilor reduse, grosimii extrem de reduse (am inteles ca ii cel mai subtire din lume) mi-ar oferi avantaj in deplasare, bateria performanta m-ar tine (sper :D) toata ziua. Ce mai … ar fi partenerul meu aproape ideal.

Asa as putea spune ca impreuna cu un Asus Zenbook sunt in echilibru interior in ceea ce priveste munca mea, proiectele ce le derulez, nevoia mea de deplasare, de a fi mereu pe drumuri, plecat si mereu pe viteza, mi-ar oferi echilibrul si datorita designului care nu te agaseaza cu unghiuri ascutite, cu muchii ce te-ar taia, ar fi si extrem de rece (neavand parti care sa se incalzeasca gen HDD in miscare, temperatura sa interioara ar fi mult redusa), silentios, fix pe gustul meu, pentru ca imi place sa lucrez cu castile in urechi da’ sa nu aud altceva decat muzica, nu tu ventilatoare zgomotoase, etc.

Nah … am laudat destul? 😀 Acum serios, fara pic de ipocrizie: Asus Zenbook chiar arata bine si chiar m-as bucura sa am unul al meu sa-l folosesc.

Hai sa il vedeti:

Sunt sigur ca v-a placut :D. De aceea va spun ca daca nu ar fi trebuit sa scriu despre Asus Zenbook pt. Super Blog 2011, ca si cum fac acum, tot as fi scris despre el, e altceva :D, il recomand cu caldura.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*