Cum sa nu faci cu un tort

Un prieten de al meu are o patiserie. Intr-o zi m-a rugat sa ii gasesc o solutie pentru a supraveghea angajatii (deh, omul e foarte fricos). Asa ca m-am pus pe cautat sistem de supraveghere, concluzia, am gasit ceva foarte simplu de instlat, usor de configurat si extrem de usor de accesat de oriunde.

Solutia: Edimax si camerele sale PnV (Plug and View) care sunt super faine si chiar vin cu un soft simpatic pentru vizualizarea online a camerelor.

Camera

Da’ gata cu chestiile tehnice, sa trec la povestea propriuzisa. Termin de instalat camerele, si a doua zi imi instalez softul pt. iPhone, EdiView, si ii dau un test. Ma tot uit eu la setari, incerc vizualizarea pe rand la fiecare camera, etc. ca sa stiu cum sa ii setez la prietenul meu pe iPad.

Nah, cum tot ma joc eu cu aplicatia raman putin pe o camera, era camera ce supraveghea ornatul de torturi, dintr-o data il vad pe unul din baietii de acolo ca incepe sa danseze, OK, nimic exagerat aici si eu mai dansez cand muncesc. Problema apare in momentul in care omul incepe sa orneze in ritm, in paralel 3 torturi diferite. Nu doar asta, dar si parea ca ii merge de minune, aratau bine, nu incurca culorile, modelele, nimic. Asa ca am continuat sa ma uit la el cum danseaza si orneaza in acelasi timp.

Brusc, fara vreun avertisment vad o coada de matura cum apare la picioarele sale, se impiedica, se prinde de masa, masa se roteste si el ajunge in urmatoarea pozitie: cu fata in 1 bucata tort, 1 bucata tort pe spatele sau si bucata nr. trei de tort peste picioarele sale.

Va dati seama ca m-am imprastiat de ras. In cadru apare si capatul celalat al cozii de matura, tinut nici mai mult nici mai putin de catre prietenul meu, patronul. Am zis ca nu se poate asa o faza, cu toate ca ea s-a derulat in fata mea, pe iPhone.

A doua zi cand am intrebat de faza, prietenul meu m-a lamurit: era planuita de ceva vreme, evident angajatul nu trebuia sa plateasca torturile dupa aceea, s-a ales si cu un bonus si din cate stiu a fost si promovat. Nah, asa sef sa tot ai :D.

Acum, daca va intrebati de ce v-am povestit asta? Simplu: pt. Super Blog 2012, da, a fost o proba pentru concurs. Sincer, eu nu m-as fi asteptat sa am o ocazie sa povestesc asta vreodata, dar uite, am reusit :D.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*