Cum sa te relaxezi

Ma tot gandeam ce sa fac sa ma relaxez, cum sa ma linistesc dupa o zi agitata. Si pe masura ce imi faceam cumparaturile (mai degraba cautam ceva decat sa cumpar caci nu gasesc in tot Aradul inca ce doresc 🙁 ) am descoperit ceva ce mi-a inseninat ziua.

Asa ca am raspuns impulsului de moment si am cumparat ce mi-am dorit, un Bonsai.

Asa ca … de acum doua zile ma tot ocup cu noul meu Bonsai. Este extraordinar cat de multe informatii ai nevoie pentru a creste un Bonsai si cate lucruri inveti prin cresterea lor.

De ceva timp sunt pasionat de cultura Japoneza, am practicat si Aikido (care is are radacinile, din cate stiu eu, in artele martiala ale Ninja, daca gresesc imi cer scuze), imi place sa mananc mancare traditionala Japoneza (multumita restaurantului japonez Sakura ca pot sa o savurez si in Arad 😛 ), m-am apucat si de limba Japoneza (de 2 ani studiez cate putin, da’ e destul de grea Japoneza), etc. Asa ca un Bonsai era un pas natural, si din punct de vedere al Feng Shui-ului 😛

Am sa incep in curand, sper, sa creez o mica enciclopedie pentru cei ce doresc sa creasca un Bonsai. Dar pana atunci va las cu cateva poze (facute adhoc) cu micutul meu Bonsai.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*