Cum statul incalca legea Codului Fiscal

Iata citat din codul fiscal:


Modificarea si completarea Codului fiscal
Art. 4. – (1) Prezentul cod se modifica si se completeaza numai prin lege, promovata, de regula, cu 6 luni inainte de data intrarii in vigoare a acesteia.
(2) Orice modificare sau completare la prezentul cod intra in vigoare cu incepere din prima zi a anului urmator celui in care a fost adoptata prin lege.

Asadar … daca impun noul impozit forfetar ii dau in judecata si CASTIG !!! Si apoi cer si daune de 1 Euro/litera din modificare.

Astfel, toti oamenii de afaceri sa dam in judecata statul !!!

No Comments

MccDun

about 8 years ago

Rogu-te, tine-ma si pe mine la curent cu pasii de urmat pentru a muta sediul fiscal al firmei mele in Ungaria. Nu-s de acord sa fiu sluga lui Pogea iar cel care impune cat sa se munceasca (iar impozitul forfetar tocmai asta este, postata care ti se arata ca trebuie sa o capalesti) se numeste stapan iar cel care munceste de nevoie - argat sau sluga. Iar eu nu sunt, de asta m-am chinuit cu valuri dupa valuri de experimentatori in economia romana, din '91 incoace. Insa gata, am plecat steagul si ma dau batut - nu mai am disponibilitate pentru sacrificiu, mi-au ajuns aproape 20 de ani

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*