De 3 ani … prezent

In urma cu 3 ani am inceput sa scriu, au fost 3 ani foarte variati, am trecut prin multe, am schimbat multe si la blog, platforma initiala, tema, modul de a scrie si frecventa cu care scriu, am schimbat subiectele si ideile exprimate, multe s-au schimbat si in privinta adresei, de la blog.lti.ro la adriandinarad.ro, de la Blogspot la WordPress … dar nah … nu are rost sa insirui schimbarile atat timp cat ele sunt in spre bine.

Pana la urma trebuie sa imi iau inima in dinti si sa continuui cu scrisul, chiar daca de multe ori aveam impresia ca scriu ce au scris si altii, parerea mea personala este cea ce conteaza, nu conteaza ca acelasi subiect a fost dezbatut de nenumarate ori de alti oameni, parerile nu pot fi identice ci doar similare.

Trebuie sa inteleg (si am facut-o pana la urma) ca nu sunt o persoana atat de importanta pe cat am crezut si ca pana la urma pot ajunge cineva doar daca chiar imi doresc. Momentan sunt multumit unde sunt, sper ca peste 1 an sa fiu si mai bine si atunci voi fi la fel de multumit.

Asadar … mai punem un an la gramada inceputa cu 15 aprile 2008, inca un an la catastif si mult mai multe proiecte personale ce s-au incheiat cu succes pe langa cele deja cunoscute: Lecturi Urbane, Prin Arad, Salut Arad, proiecte la care mi-a facut o reala placere sa colaborez cu oameni minunati ca si: Daniel, Silviu, Cristina, Cristina, Crazy, Denis, Timea, Claudiu, Emi, Alex, etc. lista e lunga si asa se poate vedea ca sunt multi Aradeni carora le pasa de oras, de cultura, de tot ce inseamna voluntariat.

Ramane ca pe anul viitor sa ma bifez un an de online si sper ca in acel moment sa fie ceva mai deosebit … so … inca o data multumesc celor ce au rabdarea sa ma citeasca si celor ce au rabdarea sa ma suporte cand ma agit la cate un eveniment la care particip 😀 si … keep on reading 😀

2 Comments

Cristina

about 6 years ago

Felicitari pentru cei 3 ani in onlineul aradean! Si felicitari pentru implicarea in Lecturi Urbane [printre altele] ; app: pe cand o noua editie? Eu in August fac 6 ani de cand scriu. Blog personal am din Iulie 2007 (in Engleza; si da, il am si in prezent) si abia de anul trecut din August active in onlineul Aradean. La multi ani !

Florin Ruşanu

about 6 years ago

La mulţi ani şi multe realizări! De anu' ăsta o să încep să mă implic şi eu în acţiunile onlineului Arădean şi sper să nu cunoaştem mai bine cu timpul!

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*