De 3 ori mai bine cu OKTAL.ro

Stiti ca sunt tot mai multe magazine online … da’ totusi sunt cele mai vechi si bune … ca si Oktal.ro de exemplu … si acestea vechi … vin cu imbunatatiri, avantaje si promotii care mai de care mai bune.

Si uite asa … Oktal.ro vine acum la noi cu 3 “chestii” care vor face experienta de cumparaturi online mult mai placuta … atat de placuta incat iti vine sa cumperi doar de la ei (OK, poate nu ii chiar asa si o sa explic imediat de ce).

Cele 3 chestii pentru care e mai bine la ei sunt: Livrare GRATUITA, Returnare bani in 30 zile si E-Service la OKTAL.ro.

Foarte frumos, fix chestiile cu care in mod normal te-ai lupta sau te-ai astepta sa le primesti de la orice magazin. Am o intrebare la carcotasi: ce magazin FIZIC de specialitate iti returneaza TOTI banii daca nu-ti place ce ai cumparat, dupa ce ai folosit acel obiect vreme de 29 zile? Sau ce magazin FIZIC iti trimite curierul la usa sa iti duca in service obiectul ce s-a stricat? Eu unul pana acum nu am intalnit vreunul, daca vrei sa-l returnezi la 29 zile dupa … pierzi din banuti, daca s-a stricat … pai faci tu drum pana la un service “autorizat” pe care il gasesti … well mai greu … sau chiar de loc in localitatea in care esti.

Acum … exista si niste minusuri la toate aceste avantaje (deh … nimic nu-i perfect) … si anume: suma minima pentru livrarea gratuita: 500 RON (ah … se putea pune una mai mica … gen … 150 RON) si ar fi bine sa fi si intr-un oras cu Nemo, daca nu e Nemo acolo, well ii cam 1 RON/km cost suplimentar, garantia de returnare in 30 zile e valabila doar pentru laptop-uri si notebook-uri (deh si pentru restu’ era bine sa fie) iar la E-Service … well ar fi bine sa fi intr-un oras mare, care sa aiba sediu Nemo curier acolo … Evident ca minusurile sunt, dar nu sunt chiar asa de mari incat sa nu vrei sa cumperi sau sa nu iei in considerare oferta lor, avantajele acestea fiind totusi, cu minusurile lor, niste plusuri mari in comparatie cu alte magazine, in special cu cele FIZICE.

Bineinteles ca cele mai exacte detalii le gasiti la ei pe site: Livrare GRATUITA,Returnare bani in 30 zile si E-Service OKTAL.ro.

Codicilul la articol este unul relativ clasic: scris pentru Super Blog … si vai … o sa imi fie cam greu sa rezolv cat voi fi plecat din tara o saptamana … sa vedem de le pot cumva face pe acolo prin Polonia :P.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*