De ce a picat Facebook-ul?

Azi de cam jumatate de ora toata tara a luat-o razna caci a cazut Facebook-ul.


Sursa foto: www.blackberry-france.com

Oricum, situatia este ciudata deoarece sunt oameni care pot sa-l acceseze prin diversi furnizori de Internet, pana la urma se poate ca problema sa nu fie de la DNS-uri si se poate sa fie un atac, dar pana cand nu primim informatii oficiale si complete putem doar specula.

Dar pana atunci hai sa nu ne cramponam de o retea de socializare, exista si alte metode de socializare, alte retele si se mai poate si sa iesim afara la o plimbare in aer liber :D.

Update: Din surse mai de incredere am aflat ca problema a fost in USA la serverele Facebook.

4 Comments

Mihnea Iuga

about 5 years ago

Să pice, să se ridice. Chiar n-am observat, însă mi-a plăcut neînțelegerea cu RDS&RCS :) Dacă mai multă lume începe să creadă că e posibil ca RDS&RCS să ”închidă țeava”, înseamnă că această companie are probleme de credibilitate vis-a-vis de libertatea de expresie.

cristina

about 5 years ago

eu am intrat bine merci atunci pe FB din italia (internet mobil de pe cartela de IT). nu am apucat sa citesc stirile, vazusem doar update-urile pe twitter ca era jos FB

adizzy

about 5 years ago

lol, eu nici nu stiam ca a cazut :)) long live twitter ca acolo imi pierd timpul

Adrian din Arad

about 5 years ago

@Mihnea: pana la urma la ei au fost bubele :D @Cristina: din alte tari din cate stiu a cam mers @Adizzy: ehhh si Twitter a avut perioade in care o avut bube :D

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*