De patru ori La Multi Ani !!!

Ieri am luat parte la inca un eveniment marca Via Carmina, mai exact la aniversarea de 4 ani. Surpriza placuta a fost faptul ca s-a organizat o seara ca intre prieteni, in familie si anume o seara de film.

Dar inainte de a va spune la ce film am fost invitati de Via Carmina vreau sa va povestesc putin despre experienta mea legata de acest complex rezidential. Anul acesta am avut placerea sa particip si la un alt eveniment Via Carmina, tot intr-un cadru familial, o gratareala intre vecinii din cartier, un eveniment la fel de reusit ca cel de acum. Aici aveti mai multe detalii despre eveniment.

Revenind la evenimentul de ieri, acesta a debutat cu o cupa de vin spumant, piscoturi si premii diverse: de la cel mai tanar locatar, la cel mai in varsta, de la cea mai tanara familie, la cea mai longeviva. Surprizele s-au tinut lant si astfel am fost invitati sa urcam la ultimul nivel a parcarii din mall-ul unde s-a tinut evenimentul si am lansat lampioane. Evidnet mici incidente au fost si ma tem ca Rusanu a fost aproape de o autoincendiere :D.

Intr-un final am pornit si la film, dar nu inainte de a face o oprire de aprovizionare, eu unu’ mi-am luat ceva popcorn si 2 sucuri (multumesc Amaliei pentru de cel de al doilea), vezi, avantajul de a avea prieteni care consuma doar apa plata ;). Am vizionat Taken 2, un film care chiar vroiam sa-l vad, pentru a-l compara cu originalul si nu, nu-i fac recenzie acum, dar va spun ca nu m-a impresionat prea mult :D.

Tin sa mentionez ca la final Via Carmina ne-a mai oferit o surpriza: o sticla de vin si vouchere cu reduceri la cateva din magazinele mele preferate (de unde au stiut care sunt magazinele unde-mi place sa fac cumparaturile?).

Da, a fost o seara frumoasa, ca in familie, ca intr-o mare familie, familia Via Carmina. M-au insotit in acest periplu: Florin, Daniel, Gabriel, Adelina Laura, Mihnea si Cristina.

Update: am gasit intr-un final si pozele mele (da, am fost uituc si cand am dat de ele am zis ca e mai bine sa le postez :D).

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*