De s-ar lasa cu petrecere

Poate sunt eu mai de moda veche, dar pentru mine, te casatoresti o singura data. Adica o singura data se lasa cu petrecere, furat de mireasa, baute, dansat, etc. O singura data petrecerea burlacilor (ma cam ia cu draci cand vad ca acum e si petrecerea burlacitelor, firar, si pe asta ne-au luat-o femeile, o chestie ce era doar a noastra, a barbatilor), o singura tura cu invitatii la rude, neamuri, prieteni, cunoscuti, colegi de munca, etc.

Cu toate astea, atunci cand gasesti diverse locatii care arata super, unde ai o gramada de facilitati si o multime de variante sa iti organizezi nunta, pe teme, pe locatii, lejere, formale, etc., atunci parca iti vine sa repeti experienta, caci poate si uiti experienta anterioara care s-a incheiat neplacut. Totusi, fiind de moda mai veche, eu unul nu m-as pune sa repet, in schimb as avea grija sa fie memorabil momentul.

Pentru mine ar insemna foate mult ca locatia sa aiba spatiu suficient pentru invitati, sa existe un ring de dans ceva mai departe de zona meselor, un bar cu barmani profesionisti si bineinteles muzica buna. Dupa ce in 2012 am participat la doua nunti am vazut ce inseamna sa ai o terasa, sa existe 2-3-5 balansoare si scaune/fotolii confortabile pe terasa sau intr-un parculet aproape de sala. E un detaliu care poate face diferenta pentru cei ce s-au saturat de dans, muzica si mancare prea multa, si/sau bautura prea multa.

Eu unul m-as asigura si asupra unui detaliu foarte important, mancarea si bautura, as prefera sa stiu ca locatia are o bucatarie proprie, ca nu aduce mancarea de undeva si o incalzeste doar alte cele. Meniul trebuie sa fie generos, da’ nu gretos, variat da’ nu mega bogat, asa, cu masura.

Cuplu dansand in lumina albastra

Am vazut la Salon du Mariage Toujours l’Amour ca exista posibilitatea ca mirii sa danseze pe deasupra apei din piscina ce o au acolo. Ei, un astfel de moment poate genera mai multe reactii, multe din ele fiind negative, astfel ca eu as merge pentru “dansul mirilor” pe o locatie mai normala, sau poate mai deosebita. Ar fi clasicul ring de dans sau in parculetul/terasa de la locatie.

Sincer, cred ca as putea sa scriu mii de cuvinte pe tema asta caci am o multime de idei, toate degeaba, in momentul in care va trebui sa organizez, sunt sigur ca voi ceda 90% sau poate chiar 99% din ele in favoarea viitoarei doamne pentru ca, deh, ele se ocupa de organizare, nu? Va dati seama ce ar insemna ca noi barbatii sa ne ocupam de culori, aranjamente florare in tema, tema, pozitia meselor, locurile la mese, etc. noi am simplifica totul si am gandi pragmatic, fara a ne complica (nu spun ca femeile se complica, dar recunoasteti, au tendinta sa cam rasanalizeze unele lucruri).

Uite, multumita Super Blog Sprin 2014, am ajuns sa ma gandesc si la ce sa fac oare la nunta mea. Cool, acum mai trebuie doar sa-mi gasesc perechea, sa o cer si apoi ajung in acesta situatie. Pana atunci, ramanem la faza de imaginatie 😀 .

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*