De ziua mea

Ce imi doresc de ziua mea? Multe, daca ma pun sa fac o lista pe prima pozitie ar fi o persoana, o persoana foarte draga, pe care o IUBESC mult. Dupa care ar veni cele clasice … sanatate, noroc, bani, casa, etc.

Nu se pot toate … da’ incet sper sa le obtin pe toate. Si da, incep cu prima pozitie, lucrez la ea. Oricum … voi cu ce ma puteti ajuta? Simplu: de ziua mea stingeti lumina, scoateti din priza, opriti consumul de energie electrica in toata gospodaria pentru doar o ora. Toate astea se vor face pe data de 27 martie 2010. Mai multe detalii pe site-ul Earth Hour.

Da … cade de ziua mea evenimentul … si da … asta ar fi un cadou minunat … m-as bucura mult de el …. mai mult decat daca v-ati pune sa-mi cumparati cine stie ce chestii.

Asa ca … va rog sa va ganditi ca nu faceti doar un bine planetei, faceti si un cadou de o zi de nastere 😛

4 Comments

harry

about 7 years ago

cool, ne jucam de-a anii 80, cand invatam pentru admiterea la facultate la lumina lampii de petrol ;-) vezi, n-am stiut ca-i spune "Earth Hour" ... eu ii spunem FDSPM hour (ftui dumnezeii si pastele masii)

Adrian din Arad

about 7 years ago

@harry: LOOOOL ... super tare ... acum ii voluntara ... nu cum patesc cam o data pe sapt. cand Enel sau Conel sau Electrica sau cum s-o numi aleg ei sa imi taie curentu' si sa vin cu ditamai varfu' de 380 VA pe faza ... noroc cu prizele cu protectie ... altfel de mult schimbam incarcatoru' de Mac ... :P

Horia Dragomir

about 7 years ago

Un pic ca târziu, dar La mulți ani!

Adrian din Arad

about 7 years ago

@Horia Dragomir: de fapt ii cam devreme ... eu am ziua pe 27 ... cand ii evenimenul. Merci in avans.

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*