De ziua mea, prin Miami

Am zis ca e musai sa va povestesc si ce am facut eu de ziua mea, in Miami. Si da, o sa mai scriu mult si bine despre cum am fost pe acolo, ori de cate ori o sa ma lovesca dorul de State si de tot ce tine de experientele de care am avut parte.

Ziua mea de nastere a inceput cu 6 ore mai repede, de la ora 5 dimineata telefonul a tot bazait cu postarile de la mine de pe wall si nu s-a oprit pana mult dupa a doua zi ora 6 dimineata. Urarile ce le-am primit au fost care mai de care mai frumoase si de la oameni de la care nu ma asteptam sa le primesc (normal, nu am primit de la oameni de la care ma asteptam sa primesc, da’ e normal, ca asa e in baschet 😉 ).

Cel mai mult mi-a placut faptul ca am primit si o urare via Youtube 😀

Si dupa mai bine de 40 minute de cautari, l-am regasit clipul. bine ascuns a mai fost, de ce? Pai nu am stiut cine a postat, va dati seama, am cautat pe rand prin mesaje pe Facebook, pe Wall, etc. Pana la uram Youtube si-a facut traba si l-am gasit in history 😀

Am ajuns in timp ce imi scriam acest articol sa-mi fac timp sa dau un minim like celor ce mi-au scris pe Facebook (dupa calculele mele am primit felicitari si urari de la aproximativ 400 de oameni), dupa care m-am trezit ca ar fi bine sa le si multumesc, asa ca am facut-o, stangaci, cum bine ma stiti ca pot fi cateodata.

Asadar, revin si va spun ce am facut: in seara anterioara am fost in Space unde DJ-ul meu preferat, Paul Oakenfold a mixat alaturi de ATB si l-am asteptat la final pe Paul de mi-am indeplinit un vis: m-am fotografiat alaturi de el.

Alaturi de Paul Oakenfold

 

 

 

 

 

 

 

 

De dimineata am pornit de capul meu prin Miami Beach, asta dupa ce m-am trezit pe la 10 AM ora locala deoarece am ajuns inapoi de la party undeva la 5 AM. Undeva pe la pranz, am profitat de faptul ca locuiam intr-o casa plina de romani si am urmarit meciul din Cupa de Baschet Feminin, meci unde ICIM a luat cupa, asa, cadou de ziua mea 😀

IMG_4486

IMG_4487

IMG_4490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupamasa am ramas, ca de obicei, acasa pentru a descuia cand sora mea se intorcea de la munca. Surpriza a venit in momenutul in care a aparut cu un tort (absolut delicios) specific Miami: lemon pie cu dolce de leche (sau lece).

IMG_4504

IMG_4506

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intr-un final, cina am petrecut-o alaturi de sora mea si prietenul ei, la un restaurant pe malul portului plin de iahturi din Miami Beach. Am ajuns sa gust si eu pentru inca o specialitate marinareasca: calamari (thx sis 😀 ) (nu creveti, ii ceva ce era semigumoasa, sub forma de inele, sper sa-mi amintesc ce era, daca nu apelez la voi) si apoi am incheiat seara cu un desert cu care se laudau ca este “award winning”, care chiar a fost extraordinar de bun.

IMG_4509

IMG_4510

IMG_4511

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asadar, cam in asta a constat ziua mea de nastere petrecuta in Miami. Va spun doar ca am avut parte de cadouri si dupa ce m-am intors nu doar acolo 😀

1 Comment

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*