Diferenta intre PC si Mac

Iata cam ce inseamna asa o diferenta in setarea de WiFi la McDonalds 😀

Cam asta insemana de fapt diferenta intre setari in general la PC vs. Mac …

Sa mai zica careva ca ii mai greu cu un Mac 😀 si cine zice ca Mac-ul ii pentru cei ce nu au nevoie de setari avansate … well poate am sa le arat ce inseamna setarile avansate de IP si restu’ de pe Mac 😀

4 Comments

Mircea Mihai

about 6 years ago

Sa fim seriosi ca nu e chiar asa... ghidul respectiv este facut de un idiot. De cele mai multe ori iti apare jos in bara iconita de wifi si de acolo selectezi reteaua. Eu am Mac deci nu-s vreun hater dar nu trebuie exagerat. Ce ma enerveaza la Windows este ca isi face update-uri singur si imi restarteaza calculatorul fara sa vreau. Apare ea o notificare dar daca te uiti la un film sau faci ceva in fullscreen nu observi nimic. Numai vezi de-odata ca pica :))

Florin Ruşanu

about 6 years ago

Subscriu şi eu la ce spune Mircea. Cel puţin la mine (XP) după ce pornesc wirelessu' îmi apare fereastra cu reţelele detectate de unde selectez reţeaua la care vreau să mă conectez (asta în cazul în care nu o detectează pe cea preferată la care se conectează automat fără nici o comandă)

Adrian din Arad

about 6 years ago

@Mircea: yeah ... da' ii amuzanta totusi descrierea :D @Florin: stiu cum e cu XP-ul ... am lucrat ani buni pe el ... si acum la munca lucrez pe un Windows 7 ... so ... stiam ca nu ii chiar asa da' ii amuzant :D

harry

about 6 years ago

... nu stiu daca ati avut vreoadata placerea sa asistati la o conferinta sau prezentare orgaizata de Microsoft ... EXACT ca in acest flyer asa se desfasoara, numai invers, la ei functioneza tot simplu si e intuitiv, si lumea crede si isi cumpara de ex. Sharepoint sau isi migraza emailul inspre Exchange si ... ok, iar ma enervez ... ;-)

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*