Drupal Camp Arad 2012

Ultimele doua zile le-am petrecut ajutand la Drupal Camp Arad 2012, un eveniment atat de reusit incat parca m-am simtit in stainatate si nu in Romania, mai ales datorita faptului ca au fost participanti si speakeri din strainatate (Moldova, Finalnda, Olanda, Serbia, chiar si din Belgia), nu doar din tara.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Continental Forum, in sala Panorama (vai cat de frumos este Aradul privit de sus), si s-a intins pe parcursul a doua zile intense, pline de prezentari care mai de care mai interesante. Din pacate fiind parte din echipa care a organizat, impiedicat fiind de micile chestii de rezolvat, am reusit sa urmaresc doar 3 prezentari.

In prima zi am realizat ce oameni minunati sunt IT-isti si progamatorii, iar de cu seara am realizat ca nu se poate sa nu ne simtim bine cu cate 1-10 beri, muzica live, karaoke live si mult tupeu pentru a urca pe scena :D. Ce sa spun de bancuri, de atmosfera si de deschiderea acestor oameni? Minunati, si nu, nu ma lingusesc caci nu merge asa cu programatorii ;). Cum am ajuns la aceasta concluzie? Simplu am fost la party-ul organizat ieri in Nerv, party la care s-a cantat karaoke live si unde pentru prima data am luat si eu microfonul si mi-am incercat norocul in a canta Muse – Feeling Good :D.

Una din cele 3 prezentari ce le-am prins a fost ieri si a avut ca si subiect un site pentru pasionatii de pescuit din Satele Unite ale Americii. Un site extrem de complex, cu peste 3 milioane de utilizatori si care oferea o gama larga de servicii acestora.

Azi, in a doua zi am avut putin mai mult timp liber si am reusit de am prins doua prezentari foarte faine: una legata de un progam care verifica daca o lucrare este plagiata sau nu (aviz Ponta :)) si una legata de un site specializat pe arta. Ce sa spun? Am prins multe lucruri utile si pot spune ca am avut parte de o conferinta extrem de reusita. Reusita acestei conferinte s-a simtit si in prezenta: peste 90%, mai exact 94 de participanti din 99 anuntati, la care s-au adaugat si voluntarii (subsemnatul inclus) care au avut acces liber la conferinta.

Drupal Camp Arad a fost organizat de Asociatia Drupal din Romania, un ONG Aradean si care are un viitor stralucit, din ce imi dau eu seama dupa acest eveniment.

Gata, va las mai departe cu pozele ce le-am facut pe parcursul celor 2 zile.

No Comments

Leave a Comment

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked

Connect with Facebook


*